Hej Dziewczyny 
Sama nie wiem, czy pisze prosząc o porade czy zeby się wygadac.. dzis dzwonil moj ginekolog z wynikami krwi.. stwierdzil ze: "meskie hormony super a damskie..tu jakby była LEKKA owulacja,ale czy to mogło doprowadzić do zapłodnienia to nie wiem" i odeslal mnie do kliniki leczenia niepłodności..bylam tak oszołomiona ze nawet nie dopytałam o szczegoly, owulacja.. po tylu latach słuchania ze jej nie mam..jak chcialam clo, to powiedzial ze on nie jest zwolennikiem bo to niszczy rezerwę jajeczek.. i ta klinika.. chyba mnie to przeraża.. a może to ostatnia szansa?teraz leżę w wannie i rycze i sama nie wiem czemu
 i ta klinika.. chyba mnie to przeraża.. a może to ostatnia szansa?teraz leżę w wannie i rycze i sama nie wiem czemu Zycze spokojnej nocki staraczki, chyba musialam się wygadac..sorki za marudzenie
 Zycze spokojnej nocki staraczki, chyba musialam się wygadac..sorki za marudzenie

Sama nie wiem, czy pisze prosząc o porade czy zeby się wygadac.. dzis dzwonil moj ginekolog z wynikami krwi.. stwierdzil ze: "meskie hormony super a damskie..tu jakby była LEKKA owulacja,ale czy to mogło doprowadzić do zapłodnienia to nie wiem" i odeslal mnie do kliniki leczenia niepłodności..bylam tak oszołomiona ze nawet nie dopytałam o szczegoly, owulacja.. po tylu latach słuchania ze jej nie mam..jak chcialam clo, to powiedzial ze on nie jest zwolennikiem bo to niszczy rezerwę jajeczek..
 i ta klinika.. chyba mnie to przeraża.. a może to ostatnia szansa?teraz leżę w wannie i rycze i sama nie wiem czemu
 i ta klinika.. chyba mnie to przeraża.. a może to ostatnia szansa?teraz leżę w wannie i rycze i sama nie wiem czemu Zycze spokojnej nocki staraczki, chyba musialam się wygadac..sorki za marudzenie
 Zycze spokojnej nocki staraczki, chyba musialam się wygadac..sorki za marudzenie 

jak je założyłam to wyglądałam jak kasztan
 jak je założyłam to wyglądałam jak kasztan  my ślubujemy we wrześniu
 my ślubujemy we wrześniu 
 a Twoja suknia przepiękna, goset sztosss
 a Twoja suknia przepiękna, goset sztosss