MyszkaMiki30
Fanka BB :)
a może prościej wejść na wątek o KP...? No chyba, że potrzebujesz rad o symulacji owulacji, badaniu nasienia, lekach na niepłodność? Hmm?Jest tutaj jakaś mama co kp? Ja chcę odstawić młodego od cyca, ale robi takie awantury, że szok

Teraz mam od spodu ciemniejsze
 Teraz mam od spodu ciemniejsze  Na tym zdjeciu dość ciemne wyszły, ale to październik 2020
 Na tym zdjeciu dość ciemne wyszły, ale to październik 2020  Jak byłam mała to miałam dosłownie białe włosy, ale to dopiero gdzieś mając 4 latka, bo wcześniej byłam łysa, a jak zaczęły mi rosnąć to wyglądałam jak chłopak
 Jak byłam mała to miałam dosłownie białe włosy, ale to dopiero gdzieś mając 4 latka, bo wcześniej byłam łysa, a jak zaczęły mi rosnąć to wyglądałam jak chłopak  ja ku mojemu zaskoczeniu najlepiej wyglądam w sukni bez ramiączek
 ja ku mojemu zaskoczeniu najlepiej wyglądam w sukni bez ramiączek  od samego początku mam forum otwarte w przeglądarce
 od samego początku mam forum otwarte w przeglądarce  

nawet moja gin wczoraj powiedziała „widzę, ze jest pani już zrezygnowana”, może mam to już wypisane na twarzy
 nawet moja gin wczoraj powiedziała „widzę, ze jest pani już zrezygnowana”, może mam to już wypisane na twarzy