reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
518B66D7-9377-46D4-86D6-73D2C357D171.jpegD6F61A69-98D9-48E4-9DB1-8ADEB1B2A65D.jpeg53AA8FA6-1234-49B9-B339-6F769B77D1A1.jpegE1A8371E-43C6-4FCF-931D-C2A4AB6C5D46.jpeg

Załączniki

• 13E78544-74A8-483D-9073-E7DB907C1E9D.jpeg
    13E78544-74A8-483D-9073-E7DB907C1E9D.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 55
Dołączę do was. Jak mąż wróci z pracy, strzelę sobie piwko. A gorszy dzień jakiś… często wieczorem mnie łapie. Gdyby nie to ze jest z nami ten mały gamoń na zdjęciu, siedzialabym całe dnie sama jak stary w pracy. Oszalalabym wtedy 🙈 a tak to jak sobie popłakać chcę, to bigluń przychodzi i mi łzy zlizuje z twarzy 😂 ewidentnie nie lubi jak smutna siedzę 😁
A dziś rano wstałam z mega bólem cycków, w ogóle stanika nie mogę założyć. Sutki jak wentyle. Staremu oczy wydłubie jak okulary po pracy zdejmie 😂😂😂😂 i czekamy. 13 dni do @…

Załączniki

• IMG_0959.jpg
    IMG_0959.jpg
    100,3 KB · Wyświetleń: 62
Kolejna wspólna cecha z moją S. ;) nie wiem czy to buraski tak maja?
No ona niestety nie z tych calusnych pieszczochow, do ludzi podchodzi z dużym dystansem 🙃 sama decyduje kiedy można ją podglaskac i wytulic 🤷🏻‍♀️ i wtedy korzystam 😂❤️
No ona niestety nie z tych calusnych pieszczochow, do ludzi podchodzi z dużym dystansem 🙃 sama decyduje kiedy można ją podglaskac i wytulic 🤷🏻‍♀️ i wtedy korzystam 😂❤️

Kolejna wspólna cecha z moją S. ;) nie wiem czy to buraski tak maja?
Ciężko mi powiedzieć czym to jest uwarunkowane :) wydaje mi się że ogólnie kotki są takie bardziej humorzaste i jakby wzniosłe, trzeba zasłużyć na ich miłość 😂 natomiast koty chyba są bardziej przytulaśne. No ale rasa możliwe że ma też jakieś znaczenie :)

To mój Fredzioch to z takich: jak toczyliśmy z bratem kule to podszedl, otarl sie o mnie, o brata i o kule... xd
Generalnie ten kot jest jak pies xD lazi za człowiekiem, tuli sie, mizia.
Potwierdzasz moja tezę że koty są tulasne a kotki jak baby, zależy jak hormony uderza do głowy 😂 nasza kotka ma autentycznie 3 fazy w miesiącu: miłość (wtedy kocha nawet starego, normalnie to 100% mój kot), straszki - nie mylić że Staraczki 😂 (wtedy chyba ma jakieś zwidy bo boi się nawet wiatru 😂), niedotykajka (dystans total, wygnie się tak że nie ma opcji pogłaskać). Ale chyba to w niej uwielbiam, że jest taka nieoczywista ❤️

Chyba nie. Bo Sonia jest dachowcem i dama, Opal też dachowcem i ciagle jest spragniona czułości a Szafir, rusałka, dokazuje na każdym kroku :D Chociaż z drugiej strony mizia nawet naszą labrawczarkę…
Ciężko mi powiedzieć czym to jest uwarunkowane :) wydaje mi się że ogólnie kotki są takie bardziej humorzaste i jakby wzniosłe, trzeba zasłużyć na ich miłość 😂 natomiast koty chyba są bardziej przytulaśne. No ale rasa możliwe że ma też jakieś znaczenie :)

reklama
Potwierdzasz moja tezę że koty są tulasne a kotki jak baby, zależy jak hormony uderza do głowy 😂 nasza kotka ma autentycznie 3 fazy w miesiącu: miłość (wtedy kocha nawet starego, normalnie to 100% mój kot), straszki - nie mylić że Staraczki 😂 (wtedy chyba ma jakieś zwidy bo boi się nawet wiatru 😂), niedotykajka (dystans total, wygnie się tak że nie ma opcji pogłaskać). Ale chyba to w niej uwielbiam, że jest taka nieoczywista ❤️
To mój Fredniś przed kastracja to zachowywał sie jak debil. Raz chcial z balkonu skakać :O a po kastracji to może jeść, spać i sie miziać:D

Do góry