kasiaa91
Fanka BB :)
U mnie kompletnie nic się nie zmieniłoOdrzuciło Was od czegoś ? Ja nawet nie mogę patrzeć na kawę i słodyczea wcześniej kawa i słodycze były u mnie codziennie. Myśle ze mi to dobrze zrobi xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie kompletnie nic się nie zmieniłoOdrzuciło Was od czegoś ? Ja nawet nie mogę patrzeć na kawę i słodyczea wcześniej kawa i słodycze były u mnie codziennie. Myśle ze mi to dobrze zrobi xD
Ja też suple z choliną, jest szczególnie ważna przed ciążą.Team cholinaja też biorę 500mg. Dziewczyny, poczytajcie, jaki to ważny składnik dla ciąży. Słyszałam, że cholina może zapobiegać autyzmowi, schizofrenii w późniejszym życiu dziecka, a większość kobiet nie dostarcza dostatecznej ilości choliny z pokarmem.
Do tego koniecznie DHA i wit D3 (ostatnio spadła mi do poziomu 38 i biorę większą dawkę, aby dobić do 50). Nie wspominając o metylowanych wit.z grupy B, jodzie.
Mdłości mam lekkie - przed śniadaniem lub gdy jestem głodna. W poprzednich nieudanych ciążach nie odczuwałam nic a nic, więc za parę tygodni zobaczę, czy to był dobry znak.
zobacz sobie suplementy Prenacaps. To jest nowa linia suplementów dla kobie w ciąży. Biorę je już od kilku miesięcy, mają bardzo dobre składy.A jaka bierzesz?
do kupienia w aptekach? Czy raczej przez internet?zobacz sobie suplementy Prenacaps. To jest nowa linia suplementów dla kobie w ciąży. Biorę je już od kilku miesięcy, mają bardzo dobre składy.
Czy mogę mieć pytanie?Fizjoterapeutką![]()
Zamówiłam je przed chwilą. Dziękuję za polecenie!zobacz sobie suplementy Prenacaps. To jest nowa linia suplementów dla kobie w ciąży. Biorę je już od kilku miesięcy, mają bardzo dobre składy.
ja kupuję akurat na allegro w sprzedawcy Planeta zdrowia. Zamawiam u nich różne suple od lat. Multi 1 też wygląda b.dobrze - składowo na pewno na podium. Pewnie kupię, gdy skończą mi się te co mam. Magnez też warto brać, ale ja mam akurat inną firmę. Widzę, że Multi też ma trochę magnezu, ale to raczej śladowe ilości.I jeszcze pytanie.. Choline, DHA I MULTI1? Te trzy tak? Czy ten mag B6 też?
cieszę się, na zdrowieZamówiłam je przed chwilą. Dziękuję za polecenie!![]()