Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wg mnie wygląda to na dziecko...Witajcie
Może sprawne oko którejś mamusi podpowie czy po tym rozmazanym USG można stwierdzić płeć maleństwa![]()
Nie da się stwierdzić płci po tych zdjęciach... A lekarz nic nie powiedział?Witajcie
Może sprawne oko którejś mamusi podpowie czy po tym rozmazanym USG można stwierdzić płeć maleństwa![]()
A mi pani doktor powiedziała "dziewczynka" a pan doktor na prenatalnych "chłopiec"Wg mnie wygląda to na dziecko...
Poważnie, jak lekarz nie powiedział płci to losowe osoby z forum powiedzą.
A jak powiedział płeć to możesz mu zaufać lub powtorzyc badanie u innego specjalisty.
Wystarczy zaczekać do kolejnej wizyty i zapytać. A jak się niecierpliwisz to zadzwoń i niech sprawdzą w karcie jaka płeć.Nie chodzi tu o brak zaufania do lekarza tylko o to, że w dniu USG mamusia nie chciała znać płci dziecka.
Ciekawość jednak wzięła górę
I wiem, że lekarzami nie jesteśmy (przynajmniej w większości) więc nie ma co się spinać. Za to są tu mamy z różnym doświadczeniem i na ich opinię liczę![]()
Wystarczy zaczekać do kolejnej wizyty i zapytać. A jak się niecierpliwisz to zadzwoń i niech sprawdzą w karcie jaka płeć.
Co Ci da opinia przypadkowych osób? X dziewczyn napisze, że to chłopiec. Y, że dziewczynka. A Ty nadal nie wiesz jaka płeć nosisz pod sercem![]()