reklama
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Widze ze spotkanko nie wyszlo w koncu
Moze w przyszlym tyg. bedzie ladniej i ja sie zapisze do spacerku
My dzs bylismy na placu zabaw mimo chlodu
Mi moze i zimno bylo ale moja mala i dziewczynka,ktora mam pod opieka wyszalaly sie na dobre i rozgrzane byly ze hej

katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Dziewczyny, my sie jutro wybieramy ok 11 do Wacky Warehouse na Perivale.Moze ma ktoras ochote tez isc?Im wiecej tym razniej
Idzie tez moj maz,zebym ja mogla choc chwilke kawki sie napic:-)

CZY KTOS WIE GDZIE JEST WLACZNIK SLONCA NA GREENFORDZIE??????:-
crazy:
...deprecha......
ten wlacznik jest............na twarzach naszych szczesliwych pociech

moj Hubis dzis konczy pol roczku :-) mielismy isc na basen, powiedzcie mi byla ktoras z was z pociechami sie pochlapac? czy ten basen na perivale jest dostosowany dla niemowlakow?
Witam Mamunie z Greenford i okolic.Jestem tu nowa wiec zaczne od przedstawienia sie. Nazywam sie Aneta jestem mama 2 chlopcow-11 letni Krzys i 2 letni Dominik(obaj za stycznia).Mieszkam blisko polskiego sklepu "maja' i pewnie jak Wy siedze w domku.Czesto brakuje mi pomyslow na ciekawe zabawy i wyjscia.Moze podzielicie sie ze mna jakimis sposobami na nude.A moze chodzicie w tych okolicach do tzw.playgroup?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Hej mamuski.Ja z nietypowa sprawa,ale nie oglaszalam jeszcze na tym watku moich uslug
;-)
Otoz jakby ktos byl chetny i mial okazje to serdecznie zapraszam do zamawiania tortow na wszelkie okazje!!!Wklejam foteczki trzy tylko zeby nie przesadzac...1. zwykly torcik na wszelkie okazje dobry
2. Torcik na roczek - bajeczny zamek ksiezniczki:-) 3. torcik z lekka erotyczny, dla faceta zainteresowanego pilka nozna i nie tylko......

Otoz jakby ktos byl chetny i mial okazje to serdecznie zapraszam do zamawiania tortow na wszelkie okazje!!!Wklejam foteczki trzy tylko zeby nie przesadzac...1. zwykly torcik na wszelkie okazje dobry

Załączniki
reklama
wow Kasia jestem pod ogromnym wrazeniem masz kobitko talentHej mamuski.Ja z nietypowa sprawa,ale nie oglaszalam jeszcze na tym watku moich uslug;-)
Otoz jakby ktos byl chetny i mial okazje to serdecznie zapraszam do zamawiania tortow na wszelkie okazje!!!Wklejam foteczki trzy tylko zeby nie przesadzac...1. zwykly torcik na wszelkie okazje dobry2. Torcik na roczek - bajeczny zamek ksiezniczki:-) 3. torcik z lekka erotyczny, dla faceta zainteresowanego pilka nozna i nie tylko......
![]()
bede pamietac
A ja ostatnio taka zalatana szukamy domu do wynajecia niby tyle agencji tyle ofert a jak co do czego przychodzi to wielki zong

Ponawiam pytanko byla ktoras z dzieckiem na basenie jesli tak to gdzie?
chcialabym sie zapisac z Hubim do grupy ale nie wiem czy ktorys z basenow jest przystosowany dla dzieci
Podziel się: