reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ach śpij kochanie...

terror lozkowy trwa. co noc od dwoch tygodni ok 00-03 nad ranem makrela laduje u nas w lozku. jak nie to taka afera ze az wlosy deba staja. jakies pomysly co z tym zrobic?

nie wysypiam sie z nia:-(

nie wiem skad to sie wzielo bo od 7 miesiac spi sama w swoim pokoju:baffled:
nie mam pomysłu, bo u nas to samo:baffled:, z tym że Wiki nie robi strasznego rabanu, ale jak ją odkładam do jej łózeczka to po prostu zaraz się budzi i dla swojej wygody i świetego spokoju biorę ją do nas:zawstydzona/y:

reklama
dziewczyny a może to jakiś kryzys :baffled:, bo Lenka też ostatnio wcześniej niż zwykle (przeważnie była to 5-6) ok. 3 już wymaga aby spać z nami. Czasami uda mi się to przeczekać i zaśnie u siebie ale czasami niestety śpimy razem. Też się nie wysypiam bo wierci się strasznie :-p

a u nas po tym jak wyszły dwójki spokój ;-)(odpukać)

Emilka już śpi bo cisza w pokoju obok :tak:;-)mam nadzieje że do 7:00 pośpi :tak:

szymek poszedl spac o 19 i zasnal po 5 minutach juz plakal jak wsciekly nawet kolacji nie zjadl tylko trzymal sie braki na ole i plakal i pokazywal ze do gory aaa aaa

ciedkawe czym to grozi pewnie rannym wstaniem:baffled:

KAROLINA WSPOLNICZKO!!!;-):-p u nas przedwczorajsza noc ok, tylko 4 pobudki, a wczoraj..............pobudki co godzine a ze Laila spala prawie 12 godzin wiec mozna policzyc ile...

U nas ostatnio tez tak jest. Dzis w nocy to myslalam, ze sie rozbecze. W ciagu dnia nie mam sily do niczego.:dry::dry::dry:

U nas dzis sukces. dwie pobudki do 24 na przytulanie i do 6.30 u siebie. dopiero pozniej wzielam ja do nas, zjadla 120 mleka (to juz wogole wyczyn!!) i do 9.15 spanko. chyba wiedziala ze rodzice popili musza odespac;-)

a normalnie to u nas wyglada tak ze Martyna ma jedna drzemke dziennie od 10 do 12 a potem niccccc i zawsze 20 sama zasypia. a potem to juz roznie, raz sie budzi innym razem ladnie spi a pobudka na stale tak gdzies przed 8:tak:

U nas ostatnio tez tak jest. Dzis w nocy to myslalam, ze sie rozbecze. W ciagu dnia nie mam sily do niczego.:dry::dry::dry:

a ile godzin w sumie spisz KAROLINA? tzn o ktorej idziesz spac i o ktorej wstajesz (BO JAKBY TE PRZERWY POLICZYC TO BY BYLO NA MINUS;-))
bo ja ostatnio nieraz ide spac o tej samej godz co Laila i wstaje tez o tej samej wiec troche tych poprzerywanych godzin snu sie nazbiera wwiec w dzien funkcjonuje zcalkiem dobrze.........
mnie zaczyna martwic ze ostatnio <laila znow chce wiecej cycusia w dzien..a jadla juz tylko raz dziennie...zeby? oby...

reklama
a ile godzin w sumie spisz KAROLINA? tzn o ktorej idziesz spac i o ktorej wstajesz (BO JAKBY TE PRZERWY POLICZYC TO BY BYLO NA MINUS;-))
bo ja ostatnio nieraz ide spac o tej samej godz co Laila i wstaje tez o tej samej wiec troche tych poprzerywanych godzin snu sie nazbiera wwiec w dzien funkcjonuje zcalkiem dobrze.........
mnie zaczyna martwic ze ostatnio <laila znow chce wiecej cycusia w dzien..a jadla juz tylko raz dziennie...zeby? oby...

Ja ide spac ok.22 a wstaje ok. 7 rano. Ale np. dzis w nocy Milena od okolo polnocy zaczela sie regularnie wybudzac, wiercic, plakac, stawac na glowie . A do tego ciagle chciala cyca. NA dobre zasnela okolo 5 rano i w miare spokojnie spala do 8.
No i podobnie jak u Ciebie - Milena w ciagu dnia bardzo czesto chce cyca. Staram sie jej go nie dawac - ale ona i tak w nocy sobie odbija. Poza tym u nas na pewno wychodza zeby, tylko nie wiem czy one sa tego wszystkiego przyczyna.

Do góry