reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Hubek wczoraj nareszcie zasnał sam wieczorkiem w swoim łózeczku:-) juz przedtem pieknie tak zasypiał, ale po chorobie sie rozregulował, bo wiadomo gardło bolało, temperatura wysoka nie mógł zasnąc, wiec sie go nosiło i się przyzwyczaił, no ale jestesmy na dobrej drodze do pieknego zasypiania samodzielnego:-)
a co do drzemek, to Hubek tez nadal dwie drzemki ma w dzień, jedna ok 10, i jedna ok 14-15 a i tak o 19.30 juz wieczorkiem śpi ładnie:-) , rzadko się zdarza ze idzie spac o 20, nie mówiąc juz o późniejszych porach. Więc fajnie, bo wieczorkiem jest czas na różności

Jenni spi od 18.20 :baffled: mam nadzieje ze do rana:tak:,w dzien spala tylko godzinke bo znajomy ja obudzil i przez caly dzien bylo przechlapane:wściekła/y:

Emilka o 18:00 zasneła w aucie jak jechała z tatusiem z wyprawy od babci przyjechali po mnie do pracy i spała tak do 19:00 :baffled: aż podjechaliśmy pod blok i wojowała mi do 21:30 o 22:00 dopiero zasneła :szok:

reklama
terror lozkowy trwa. co noc od dwoch tygodni ok 00-03 nad ranem makrela laduje u nas w lozku. jak nie to taka afera ze az wlosy deba staja. jakies pomysly co z tym zrobic?

nie wysypiam sie z nia:-(

nie wiem skad to sie wzielo bo od 7 miesiac spi sama w swoim pokoju:baffled:

Do góry