Aleksandretta
Moderator
No no, ostatnio mamy same dziewczynkija idę jutro, ciekawe czy będzie chciał powiedzieć
![]()
Ja tez idę jutro

Co do tych stwierdzonych dziewczynek - ciekawe ilu z nich jeszcze ten siusiak wyrośnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No no, ostatnio mamy same dziewczynkija idę jutro, ciekawe czy będzie chciał powiedzieć
![]()
Jest na to odpowiedź. Ja czułam na samym początku jak się spóźniłam i biegłam na wizytę. Wczoraj byłam w sklepie długo sama i wracałam pod górę, duże kroki. I też czułam, i pachwiny. Na co dzień dużo chodzę ale po mieszkaniu, małe kroczki więc nic nie ma.Dziewczyny czy też czasem czujecie kłucie w pochwie?
Dziewczyny czy też czasem czujecie kłucie w pochwie?
Dziewczyny czy też czasem czujecie kłucie w pochwie?
Tak, nawet pisalam o tym ostatnio. To takie dziwne uczucie, mam wrazenie ze czuje to bardziej w okolicy wejscia do pochwy niz w srodku. Ale tez okreslilabym to jako delikatne klucieDziewczyny czy też czasem czujecie kłucie w pochwie?
Tak ale nieprzyjemneTak, nawet pisalam o tym ostatnio. To takie dziwne uczucie, mam wrazenie ze czuje to bardziej w okolicy wejscia do pochwy niz w srodku. Ale tez okreslilabym to jako delikatne klucie![]()
Ja mam plan, że w domu wycisnę sok z cytryny i wleje tam do tej glukozy cytrynowej żeby całkiem zabić ten smak syropuCześć Dziewczyny! Ja już po krzywej. Glukoza o smaku cytrynowym smakuje jak rozpuszczony cukierek
Dałam radę, 2h jakoś minęły.
Może jest dużo strachu o nic, bo glukoza z palca dziś wynosiła 86.
Życzę Wam miłego dnia! :-)