Ceonis
Fanka BB :)
Chryste, ja nie znam faceta, który się wstydzi pierdziec przy kimkolwiekMój stwierdził, ze jestem pierwsza kobieta przy której nie wstydzi się pierdziec. Także…

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chryste, ja nie znam faceta, który się wstydzi pierdziec przy kimkolwiekMój stwierdził, ze jestem pierwsza kobieta przy której nie wstydzi się pierdziec. Także…
SkislasChryste, ja nie znam faceta, który się wstydzi pierdziec przy kimkolwieka mój brat to jest pionierem w tych sprawach. Jak miał 8 lat, to leżał rozłożony na kanapie z girami jak do porodu i piernął na babcie. Zamiast przepraszam, powiedział do babci "skisłaś"
mi przy swoim raz się zdarzyło, ale to dlatego, że jego wiecznie nie ma, zawsze na dworze coś robi i nie mial takiego zaszczytu xD
no to ja przy moim to totalnie brak hamulców, on przy mnie z resztą też xD czasem się nawzajem śmiejemy ze swoich pierdówChryste, ja nie znam faceta, który się wstydzi pierdziec przy kimkolwieka mój brat to jest pionierem w tych sprawach. Jak miał 8 lat, to leżał rozłożony na kanapie z girami jak do porodu i piernął na babcie. Zamiast przepraszam, powiedział do babci "skisłaś"
mi przy swoim raz się zdarzyło, ale to dlatego, że jego wiecznie nie ma, zawsze na dworze coś robi i nie mial takiego zaszczytu xD
I co? Też skislas? XDno to ja przy moim to totalnie brak hamulców, on przy mnie z resztą też xD czasem się nawzajem śmiejemy ze swoich pierdówa tu sytuacja sprzed 20 sekund: Mąż - kicha. "Slyszałaś to? Pierdłem i kichłem"
![]()
U mnie mutacja mthfr o pai-1. To oznacza,że też mam trombofilie? Czy trzeba mieć wszystkie mutacje aktywne przy trombofilii?Czy któraś z Was też jest taką "szczęściarą" jak ja z trombofilią? U mnie mutacja genu V leiden.
No to ja na palcach jednej ręki mogę policzyć szalone akcje i to długo przed ślubemLosie, ja tez mam libido jak po menopauzie i jestem mega „nudna”, lubię wygodnie w łóżku, ciepło, miękkoale czasem mam mam takie zrywy, że np wracamy z kina wieczorem i proponuję skręcić w las na szybciocha, a ostatnio po pijaku wysłałam mu SMS „idziemy do damskiej?” i poszliśmy
zdarza mi się to raz na pół roku a on to pamieta przez kolejne 5 lat
wiem, ze kręcą go takie akcje wiec czasem wychodzę poza swoją strefę komfortu
![]()
Oooo a jaki to budżetowy?Własnoręcznie nakręcony budżetowy aperolek![]()
I mojeee dziś!jesu spytaj i i moje![]()
OessssuuuChryste, ja nie znam faceta, który się wstydzi pierdziec przy kimkolwieka mój brat to jest pionierem w tych sprawach. Jak miał 8 lat, to leżał rozłożony na kanapie z girami jak do porodu i piernął na babcie. Zamiast przepraszam, powiedział do babci "skisłaś"
To ostatnio najmniejszy maluch w rodzinie 5mcy też jednocześnie kichnął i pierdłno to ja przy moim to totalnie brak hamulców, on przy mnie z resztą też xD czasem się nawzajem śmiejemy ze swoich pierdówa tu sytuacja sprzed 20 sekund: Mąż - kicha. "Slyszałaś to? Pierdłem i kichłem"
![]()
Esuuuu ale mi zrobiłyście nocMy ze starym też nie mamy przed sobą bąkowych tajemnicZazwyczaj jego to bomby zapachowe, ale jak czasem ja walnę takiego co sprawia, że stary właśnie kiśnie, to on się zawsze tego niespodziewa, a ka płaczę ze śmiechu jakie miny wtedy odwala
![]()