Ale dziewczyny naprodukowalyscie dziś
@ola11415 Ty się nie stresuj dziewczyno bo masz w normie te parametry. Lekarz wysyła Cię na krew, bo woli dmuchać na zimne. Tu na wątku tez jedna z nas miała chyba 2,5 przy pierwszym pomiarze a przy drugim 2,2 i tez lekarz kazał zrobić jej Pappa i dodatkowo jeszcze zrobiła Nifty albo Sanco (już nie pamietam nicku niestety). Dobrze pisze
@Sherlook ze nie ma coś się stresować rzeczami na które i tak się nie ma wpływu. Choć łatwo mówić jak już się jest po usg prenatalnym bo ja tez się stresowałam a teraz z jakimś takim spokojem czekam na wyniki testów (przez ten weekend majowy wszystko trwa dłużej…)
Co do ubran ciążowych to ja ich nie cierpię szczerze

uważam ze są brzydkie. Z poprzednich ciąż mam legginsy ciazowe, mam krótkie spodenki z gumą na lato. A tak to będę biegać w normalnych sukienkach. Może na jesień jak już ciąża będzie mocno zaawansowana kupie sobie jeansy ciazowe. Teraz nie ma to sensu, bo wchodze w takie z niskim stanem. Ogólnie wole już kupić zwykle ubranie 2 rozmiary większe niż te typowe ciazowe.
@natin77 to widzę ze masz podobnie jak ja z tym mówieniem o ciąży

ja w tym tygodniu jak już będę mieć wszystkie wyniki i potwierdzenie płci to powiem dzieciom. W następnej kolejnosci dowie się najbliższa rodzina. Ale generalnie zawsze mówiłam późno - zazwyczaj w 2 trymestrze.