LKarina
Aktywna w BB
nikt tego tętna wcześniej chyba nie zmierzył, bylo tylko FHR (+), na wczorajszej wizycie określił na 40-50 więc o wiele za mało....A miałaś tętno na poprzedniej wizycie ? Jakie było ?moze ciąża jest ciut młodsza ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nikt tego tętna wcześniej chyba nie zmierzył, bylo tylko FHR (+), na wczorajszej wizycie określił na 40-50 więc o wiele za mało....A miałaś tętno na poprzedniej wizycie ? Jakie było ?moze ciąża jest ciut młodsza ?
polecam Wam w Warszawie na Waryńskiego dr. Jaczyńską, jest rewelacyjna i można tam zrobić na NFZ, w poprzedniej ciąży chodziłam prywatnie i byłam mega zadowolona.Prenatalne na NFZ możesz zrobić akurat często i u najlepszych specjalistów - szukaj po stronach www czy rozliczają NFZ. Ja 2 lata temu płaciłam za usg prenatalne 500 zł u najlepszej babeczki w mieście a w tym roku mam skierowanie ze względu na swoją skazę krwotoczną i u tej samej robię na NFZ
Pewnie tak jak większość dziewczyn pisze, na początku ciepło ubiore i na krótki spacer pójdziemy taki 15 minutowy i stopniowo wydłużanieDziewczyny pytanie przyszłościowe. Nasze dzieci urodza sie zimą. Po jakim czasie planujecie wychodzić z nimi na spacer? Moje pierwsze dziecko urodzone wiosną, więc spacery rozpoczęliśmy odrazu po wyjściu ze szpitala. Ale jak postąpić zimą?
mi też właśnie mój gin każe dawać podczas badania pięści zaciśnięte pod tyłekKochana ja też mam przodo albo tło zgięcie macicy i mam problemy z usg. Na następnej wizycie spróbuj moją sztuczkę, tylko to działa na leżance a nie fotelu ginekologicznym. Jak leżę na płasko to zawsze ręce zaciskam w piąstki i kładłam pod pupę. Dzięki temu nie trzymam jej w powietrzu tylko stabilnie opieram a na usg wszystko lepiej widać.
Tak to prawda accofil to samo zło![]()
a czemu tylko 3 ząbki. Ja to jak jestem przeziębiona potrafię dziennie główkę zjeść zagrażając chlebemmi ostatnio pomogły kanapeczki z masłem i czosnkiem wyciskanym (dziennie można 3 ząbki), dużo soku pomarańczowego i rosół. Udało się w 3 dni pozbyć przeziębienia.
ja piję. Kiedyś piłam 4 kawy dziennie. Od jakiegoś roku piję max. 2 dziennie. Jak mam wolne to piję jedna a jak idę do pracy to piję jedna w domu a jedna koło południa. Kawa w umiarkowanych ilościach ma wiele pozytywnych właściwości. Oczywiście jak już piję ta kawę to ograniczam inna kofeinie. Nie pije czarnej herbaty, coli itp.Dziewczyny , a Wy pijecie teraz kawkę ?
ja piję jedną rozpuszczalną z mlekiem dziennie, nie odrzuciło mnie w ogóle od kawyDziewczyny , a Wy pijecie teraz kawkę ?
Też nie mam ochoty na kawę, piję Inkę czasem. W sobotę byłam z koleżanką na kawie i potem mi się tylko dziwnie odbijalo. Poza ciążą bardzo lubię kawęprzed ciążą 2-3 czarne kawy z ekspresu. W pierwszych tygodniach ciąży 1 bezkofeinowa, a teraz prawie od dwóch tygodni nie mam w ogóle ochoty![]()
Wszystko będzie dobrzeSiedzę przed gabinetem i za sekundę wchodzę![]()
Kciuki zacisnieteSiedzę przed gabinetem i za sekundę wchodzę![]()
Możesz zrobić kiedykolwiek, w sumie największy sens ma przed ciążą ale zrobić można zawszeZainteresowało mnie badanie na nosicielstwo SNA, kiedy się je robi, ile kosztuje?