reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam mamuski
niebyło mnie przez wekend a tu tyle stron nie mam dzis weny do dokładnego czytania i przeczytałam tak urywkami mała dzis cos jest marudna niewiem co jej dolega głowa mnie boli i ryczec mi sie chce bo sama siedze w domu jak kołek maz własnie wyjechał i wróci w czwartek w nocy a ja juz tesknie i to bardzo pierwszy raz wyjechał i bardzo zle mi z tym :-:)-:)-:)-(
dziewczyny nie wiem jak wy to wytrzymujecie
buziaki dla solenizantów

Ech wy to jestescie wariatki:tak::-D:tak::-p:-D Ale fajnie was sie czyta:tak:;-):-)

A ja wlasnie ucze sie roznych zabaw z maluszkiem np. "Sroczka kaszke wazyla" i takie tam. Stwierdzam ze juz nie pamietam nic z dziecinstwa:no::no: Tak samo kolysanek nie pamietam. Ciagle Marcelka katuje kolysanka " Z popielnika na wojtusia" oczywiscie z wlasna interpretacja " z popielnika na Marcelka":-):-):-):tak:

WSZYSTKKIEGO NAJ DLA 4 MIESIECZNIAKOW
A ja dostałam właśnie przesyłkę od Młodego, duuuuża kupa plus gratis siuśki na mamuśkę ;-):-pNie wiem o co temu mojemu dziecku chodzi, Tomka nigdy nie obsika, a na mnie notorycznie leje :-)
kacha jak masz zamiar cos takiego pisac to uprzedzaj bo pilam herbate i cala na monitorze wyladowala
my juz po szczepieniu, ale doktor jakis inny jest, powiedzialam mu o wilgotnych nozkach malego a on mi mowi ze wystarczy ilosc wit D3 jaka jest w mleku wiec nic nie rozumiem, chyba pojde jeszcze do innego, zaznaczam ze ja chodze tylko prywatnie bo my w polsce nie mamy ubezpieczenia
kochane ale powiedzcie mi czy jak kupujecie te szczepionki 6w1 to macie jakas znizke czy placicie 100% bo mnie to kosztuje 215zl za jedna

No wróciłam mały juz załatwiony duży też i mam chwilę dla siebie i dla was:-)

ewejda niestety nie ma refundacji tych szczepionek więc wszyscy płacą full opcję niestety

pewnie wszysytkie m jak miłość oglądają

reklama
Do góry