reklama
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
witam mamuski
niebyło mnie przez wekend a tu tyle stron nie mam dzis weny do dokładnego czytania i przeczytałam tak urywkami mała dzis cos jest marudna niewiem co jej dolega głowa mnie boli i ryczec mi sie chce bo sama siedze w domu jak kołek maz własnie wyjechał i wróci w czwartek w nocy a ja juz tesknie i to bardzo pierwszy raz wyjechał i bardzo zle mi z tym :-
-
-
-(
dziewczyny nie wiem jak wy to wytrzymujecie
buziaki dla solenizantów
niebyło mnie przez wekend a tu tyle stron nie mam dzis weny do dokładnego czytania i przeczytałam tak urywkami mała dzis cos jest marudna niewiem co jej dolega głowa mnie boli i ryczec mi sie chce bo sama siedze w domu jak kołek maz własnie wyjechał i wróci w czwartek w nocy a ja juz tesknie i to bardzo pierwszy raz wyjechał i bardzo zle mi z tym :-
dziewczyny nie wiem jak wy to wytrzymujecie
buziaki dla solenizantów
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ja chwilowo uciekam jak co dzień zaraz leki kapanko kaszka i spanko więc zajrze po 20 narazie

dotaZ
Fanka BB :)
ehh dota byki poprawiasz a z czytaniem masz problemy ??
GWIAZDKA - GWIAZDOR !!!
gdzie twoj czerwony dlugopis??
Mam teraz blokadę...nie wiem czy się psychicznie pozbieram....pomocy!!!!
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ech wy to jestescie wariatki

Ale fajnie was sie czyta
;-):-)
A ja wlasnie ucze sie roznych zabaw z maluszkiem np. "Sroczka kaszke wazyla" i takie tam. Stwierdzam ze juz nie pamietam nic z dziecinstwa
Tak samo kolysanek nie pamietam. Ciagle Marcelka katuje kolysanka " Z popielnika na wojtusia" oczywiscie z wlasna interpretacja " z popielnika na Marcelka":-):-):-)

A ja wlasnie ucze sie roznych zabaw z maluszkiem np. "Sroczka kaszke wazyla" i takie tam. Stwierdzam ze juz nie pamietam nic z dziecinstwa

WSZYSTKKIEGO NAJ DLA 4 MIESIECZNIAKOW
my juz po szczepieniu, ale doktor jakis inny jest, powiedzialam mu o wilgotnych nozkach malego a on mi mowi ze wystarczy ilosc wit D3 jaka jest w mleku wiec nic nie rozumiem, chyba pojde jeszcze do innego, zaznaczam ze ja chodze tylko prywatnie bo my w polsce nie mamy ubezpieczenia
kochane ale powiedzcie mi czy jak kupujecie te szczepionki 6w1 to macie jakas znizke czy placicie 100% bo mnie to kosztuje 215zl za jedna
kacha jak masz zamiar cos takiego pisac to uprzedzaj bo pilam herbate i cala na monitorze wyladowalaA ja dostałam właśnie przesyłkę od Młodego, duuuuża kupa plus gratis siuśki na mamuśkę ;-)Nie wiem o co temu mojemu dziecku chodzi, Tomka nigdy nie obsika, a na mnie notorycznie leje :-)
my juz po szczepieniu, ale doktor jakis inny jest, powiedzialam mu o wilgotnych nozkach malego a on mi mowi ze wystarczy ilosc wit D3 jaka jest w mleku wiec nic nie rozumiem, chyba pojde jeszcze do innego, zaznaczam ze ja chodze tylko prywatnie bo my w polsce nie mamy ubezpieczenia
kochane ale powiedzcie mi czy jak kupujecie te szczepionki 6w1 to macie jakas znizke czy placicie 100% bo mnie to kosztuje 215zl za jedna
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
No wróciłam mały juz załatwiony duży też i mam chwilę dla siebie i dla was:-)
ewejda niestety nie ma refundacji tych szczepionek więc wszyscy płacą full opcję niestety
pewnie wszysytkie m jak miłość oglądają
ewejda niestety nie ma refundacji tych szczepionek więc wszyscy płacą full opcję niestety
pewnie wszysytkie m jak miłość oglądają
reklama
to dlaczego u mnie sa takie drogie nikt z was tyle nie placi...............No wróciłam mały juz załatwiony duży też i mam chwilę dla siebie i dla was:-)