reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

a moje dziecko właśnie wcina kanapeczkę z bułeczką, wędlinka drobiowa i masełkiem dla alergików :-p
Zaczynamy eksperymentować powolutku :tak:

reklama
Wczoraj zrobiłam małej naleśniki ale bez jaja tylko z mąką kukrydzianą z przepisu bobovity. Wyszły całkiem dobre, smakowały jej, tylko przez brak ząbków miała problem z poradzeniem sobie z nimi. Szkoda, bo mógłby to być kolejny stały posiłek, pojawiający się co jakiś czas w menu.

Zupa ogórkowa nie podeszła jej. Była za kwaśna dla niej. Marszczyła się aż w końcu odmówiła jej jedzenia :-D Dziwne, że ogórka kiszonego weźmie do rączki i ssie :-p

A dziś na drugie śniadanie mam zamiar dać twarożek ze śmietaną i cukrem. Ciekawi mnie czy ruszy?

Nasze jedzenie ostatnio to męka.
Skusi się na jedzenie tylko pod warunkiem, że ma swoją łyżkę, którą macza w jedzeniu i też sama je, a ja pomiędzy tym podaję jej z własnej łyżeczki. O tym, że musi smakować jej to oczywiście nie wspominam ;-)

u nas tez z jedzeniem ostatnio krucho :-:)baffled: np dzis na sniadanie tylko kawaleczek chlebka z serkiem i nic wiecej nie chciala :no::-(

No i nie zjadła drugiego śniadania, bo je przespała :-D
Przeszliśmy od razu do obiadu.

Drugie śniadanie będzie na podwieczorek ;-)

kurcze współczuje tych przebojów jedzeniowych:-( moja wcina jak torpeda:szok: zje wszystko:-D
nic tylko sie cieszyc :tak: i pogratulowac :tak:;-)

a u nas dzis to juz wogole nic na sniadanie nie chciala :no: ale jak to kiedys napisala Agutka tonacy brzytwy sie zlapie...i dalam malenkiej kawalek babki :sorry2: chociaz to zjadla :sorry2:

reklama
Moja jak już nic nie chce jeść to daje jej chleb z masłem i to zawsze zje. Oprócz tego żółtko i pulpet z mięsa . Tym nigdy nie pogardziła. Ostatnio ziemniaki i ryż też nie zjadliwe.

Do góry