Malka_91
Fanka BB :)
eee chyba nie, ja wczoraj w 11+1 miałam 4,5 cm11 tydzien i 1 dzieńlekarz mówił że 8 i coś cm chyba ma
ale jak usłyszałam serduszko to zapomniałam i nie wiem czy ta wartość na USG powyżej 8.9 cm to wielkość dziecka czy co
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
eee chyba nie, ja wczoraj w 11+1 miałam 4,5 cm11 tydzien i 1 dzieńlekarz mówił że 8 i coś cm chyba ma
ale jak usłyszałam serduszko to zapomniałam i nie wiem czy ta wartość na USG powyżej 8.9 cm to wielkość dziecka czy co
![]()
o to u mnie poprawka bo tam było 11+4 i właśnie dokładnie 4.8cm ale mam jakiś tam wymiar 8cm może to wymiar całkowity pęcherzyka ciążowego czy nie wiem jak to się nazywa na tym etapieeee chyba nie, ja wczoraj w 11+1 miałam 4,5 cm![]()
ja na prenatalnych w 12+4, ale był chłopiec a z postów tutaj mam wrażenie ze chłopców łatwiej wcześniej potwierdzicKochane te które mają już dzieci, w którym tygodniu dowiedzieliście się o płci dzidzi?w pierwszej to ja nie pamiętam
było to z 11 lat temu a w drugiej to każdy lekarz mówił co innego
![]()
Ja niestety stąd uciekam, ciąża się zatrzymała jakiś 1,5 tygodnia temu. Paradoksalnie w ciągu tych 1,5 ZACZĘŁAM mieć jakiekolwiek objawy ciąży jak wrażliwość na zapachy czy poranne rzygnięcie![]()
piękny człowieczekWitam Dziewczynyja już w domu po wizycie
dzidzia bardzo ruchliwa, machała rączkami i nóżkami
widok cudowny
słyszałam dziś pierwszy raz serduszko bo do tej pory ginekolog tylko mówił że bije
zmierzył też ginekolog kość nosową i w ogóle wszystko
i powiedział że z dzidzią jest wszystko w porządku że prenatalne na pewno wyjdą dobrze
co do krwiaka to nie mógł go znaleźć więc go już nie ma
zapomniałam się zapytać co z moim duphastonem czy odstawiamy go z tą moją ostatnią niecałą paczką czy jak
ale w tej książeczce ciążowej piszę że mam duphaston 2 razy dziennie więc chyba musiał widzieć i jeśli nie wypisal mi recepty to chyba nie potrzebuje już
(pewnie tak sobie sama teraz tłumaczę bo zapomniałam zapytać) masakra czasami z tą moją pamięcią
![]()
Tak strasznie mi przykroJa niestety stąd uciekam, ciąża się zatrzymała jakiś 1,5 tygodnia temu. Paradoksalnie w ciągu tych 1,5 ZACZĘŁAM mieć jakiekolwiek objawy ciąży jak wrażliwość na zapachy czy poranne rzygnięcie![]()
ja biorę zuravit. Brałam w każdej ciąży. Jedna kapsułka dziennie i zawsze wyniki ok. Wcześniej czesto mnie piekło po sikaniu teraz mam spokój. Pilam sok z żurawiny ale nic mi nie pomagał..
W poprzedniej z corka w 12 tyg, teraz też 12 tydz ale chłopiec.Kochane te które mają już dzieci, w którym tygodniu dowiedzieliście się o płci dzidzi?w pierwszej to ja nie pamiętam
było to z 11 lat temu a w drugiej to każdy lekarz mówił co innego
![]()
Mojej dalszej znajomej powiedzieli, że urodzi dziecko z zespołem Downa a urodziła zdrowego chłopaka... Więc ja podziękuję za te statystyki i tak dalej. Co ona się naprzeżywała tego..mojej znajomej usg wyszło prawidłowo, a po Pappa wyszło, ze ma wysokie ryzyko wystąpienia wady.. córeczka jest zdrowa..
Ja tak samo w 1 ciazy nie robiłam pappa, usg wyszło prawidłowo, nie czułam podstaw by robić dalsza diagnostykę.![]()
A ja jakoś powiedzmy, że na luzie jestem. No moze nie na 100 procent, ale stres jest niewskazany w naszym stanie i nie będę się nakręcać rzeczami na które nie mam wpływu.Mi się ogólnie zaczyna już odpalać stres przed prenatalnymiobjawow mało i głowa świruje
![]()
Cudowne wieści ❤Śliczna fotkaWitam Dziewczynyja już w domu po wizycie
dzidzia bardzo ruchliwa, machała rączkami i nóżkami
widok cudowny
słyszałam dziś pierwszy raz serduszko bo do tej pory ginekolog tylko mówił że bije
zmierzył też ginekolog kość nosową i w ogóle wszystko
i powiedział że z dzidzią jest wszystko w porządku że prenatalne na pewno wyjdą dobrze
co do krwiaka to nie mógł go znaleźć więc go już nie ma
zapomniałam się zapytać co z moim duphastonem czy odstawiamy go z tą moją ostatnią niecałą paczką czy jak
ale w tej książeczce ciążowej piszę że mam duphaston 2 razy dziennie więc chyba musiał widzieć i jeśli nie wypisal mi recepty to chyba nie potrzebuje już
(pewnie tak sobie sama teraz tłumaczę bo zapomniałam zapytać) masakra czasami z tą moją pamięcią
![]()
ale dajesz mi nadzieje ze poznam mojego Franka na prenatalnych 12+4W poprzedniej z corka w 12 tyg, teraz też 12 tydz ale chłopiec.