natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Ja w 17Kochane te które mają już dzieci, w którym tygodniu dowiedzieliście się o płci dzidzi?w pierwszej to ja nie pamiętam
było to z 11 lat temu a w drugiej to każdy lekarz mówił co innego
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w 17Kochane te które mają już dzieci, w którym tygodniu dowiedzieliście się o płci dzidzi?w pierwszej to ja nie pamiętam
było to z 11 lat temu a w drugiej to każdy lekarz mówił co innego
![]()
Możliwe że Ja już błędnie odczytuje dane z USG i wpieram sobie swoją teorie że nuby lekarz rltak powiedział a tak naprawde nie bardzo słyszałam goeee chyba nie, ja wczoraj w 11+1 miałam 4,5 cm![]()
wydaje mi się ze patrzysz na to u góry na zdjęciu na środku 8.9 cm? Nie wiem czego to wymiar ale tak właśnie myśle ze tu patrzysz. CRL to długość maluchaMożliwe że Ja już błędnie odczytuje dane z USG i wpieram sobie swoją teorie że nuby lekarz rltak powiedział a tak naprawde nie bardzo słyszałam go![]()
Też szybciutkoW poprzedniej z corka w 12 tyg, teraz też 12 tydz ale chłopiec.
ten wymiar wyglada bardziej jak jakieś ustawienia aparatu do usgwydaje mi się ze patrzysz na to u góry na zdjęciu na środku 8.9 cm? Nie wiem czego to wymiar ale tak właśnie myśle ze tu patrzysz. CRL to długość malucha![]()
Tak dokładnie na to patrzyłamwydaje mi się ze patrzysz na to u góry na zdjęciu na środku 8.9 cm? Nie wiem czego to wymiar ale tak właśnie myśle ze tu patrzysz. CRL to długość malucha![]()
może tak być, aż zapytam lekarki z ciekawościten wymiar wyglada bardziej jak jakieś ustawienia aparatu do usg![]()
Dla mnie to czarna magiaten wymiar wyglada bardziej jak jakieś ustawienia aparatu do usg![]()
czy 5 cm czy 6 czy 9, ważne ze rośnie!Tak dokładnie na to patrzyłama nie widzę nigdzie CRL
![]()
Na 90% chłopakTeż szybciutkoto już wiesz kogo masz w brzusiu?
![]()