reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
na dłonie polecam

Jedyne coś co ki pomogło. Jak się już dłonie naprawia to polecam przejść na

Nic mi tak rak nie uratowało jak ten duet.
Dziękuję sprawdzę ☺️

Przyszły mi wyniki z krwi do Papp-y i nic z nich nie rozumiem 😅
Białko PAPP-A - 1,57 iu/l
Wolna podjednostka b-hcg - 43,79 iu/l
Niby na dole są jakies normy, ale chyba nie do końca potrafie je czytać i nie chce wariować 🙄

Napisałam jeszcze do lekarza, czy mogę wziąć ze sobą partnera i się zgodził, wiec jutro o 19 będzie pierwszy raz, kiedy tatuś zobaczy bąbla na żywo 🤞🏻
Teraz tylko pozostaje mi przeżyć do tej wizyty w całości i nie zwariować 😆

Przyszły mi wyniki z krwi do Papp-y i nic z nich nie rozumiem 😅
Białko PAPP-A - 1,57 iu/l
Wolna podjednostka b-hcg - 43,79 iu/l
Niby na dole są jakies normy, ale chyba nie do końca potrafie je czytać i nie chce wariować 🙄

Napisałam jeszcze do lekarza, czy mogę wziąć ze sobą partnera i się zgodził, wiec jutro o 19 będzie pierwszy raz, kiedy tatuś zobaczy bąbla na żywo 🤞🏻
Teraz tylko pozostaje mi przeżyć do tej wizyty w całości i nie zwariować 😆
Wydaje mi się że tych badań nie ma co samemu rozszyfrowywać 🙂

reklama
nie wierzę w sny ale jednak jakiś niepokój zostawił po sobie ...może za dużo myśli czy jest wszystko ok 🙂

Co do lekarki... W 3 ciąży mnie zjechała po co mi tą ciąża, że nie mieszkam w Afryce żeby nie wiedzieć jak się zabezpieczać (wtedy troszkę byłam załamana na wieść 3 ciąży i nie potrzebnie jej mówiłam że to wpadka) a teraz jak się dowie że jestem w kolejnej ... Mam nadzieję że nie naskoczy na mnie 😞 (a zmienić jej nie mogę , jest świetnym lekarzem który wyprowadził mnie z zakrzepicy i zrobił badania ) także mam dziś całe portki w strachu 🥺

Co do trzymania kciuków , dziękuje 💛 wiem że zawsze wspieracie 💛

Dziś trzymam kciuki za wszystkie wizytujace ! ✊
Wiem, ze słowo lekarza dla każdej znasz jest ważne i ja nawet jeden grymas przy usg koduje razy milion i zastanawiam się co znaczy. Ale ważne ze jest świetnym lekarzem. Każdy jest tylko człowiekiem i lubi powiedzieć swoje „widzi mi się” skup się na badaniu i tym co mówi o dziecku a resztę staraj się olać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry