USG jest wliczone w cenę.A z usg płacisz więcej?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
USG jest wliczone w cenę.A z usg płacisz więcej?
Teraz nie ma, ale później będą mogły mieć znaczeniedwa dni w tą czy w tamtą nie ma dla mnie dużego znaczenia, ale usg z dzisiaj i z piątku potwierdziło, że maluch jest 2 dni do przodu. Zastanawiam się, czy nie lepiej liczyć wiekiem, który pojawia się z wyliczeń usg. Taka luźna myślGinekolog powiedziała, że od teraz nic się nie zmieni. Teoretycznie dzisiejsze wyliczenia pokrywają się właśnie z OM, ale tak jak wspomniałam, owu miałam później.
my już jedziemy bo trochę km mamy. Wizyta o 19Dziewczyny piękne zdjęcia z prenatalnych. Oby więcej takich pięknych dni. Oczywiście czekam z niecierpliwością na relacje dziewczyn które dzisiaj jeszcze nie wizytowały![]()
hello… its meCzy ktoś jeszcze nie ma żadnych objawów?dziś 10+6, a oprócz widocznych żyłek na piersiach to czuje się swietnie
wiadomo - dobrze to i zle to
![]()
Mamy zdecydowanie zbyt wiele wspólnego ze sobąhello… its memnie nawet piersi nie bola
![]()
wczoraj właśnie u ginekologa mówię, ze ja się tak dobrze czuje, ze te czekanie na wizytę to był koszmar bo odrazu wmawiam sobie ze coś jest nie tak.. a ona, ze tylko się cieszyć i słusznie!Mamy zdecydowanie zbyt wiele wspólnego ze sobąale uspokoilas mnie
![]()
To już chyba taki nasz odruchwczoraj właśnie u ginekologa mówię, ze ja się tak dobrze czuje, ze te czekanie na wizytę to był koszmar bo odrazu wmawiam sobie ze coś jest nie tak.. a ona, ze tylko się cieszyć i słusznie!
Wczoraj wogole mówi mi o badaniach prenatalnych i potem, ze gdyby coś było nie tak to mam napisać do niej to da skierowanie mi do UCK, żeby nie płacić za jakieś nimfy itp itd tylko zrobić już szczegółowa diagnostykę, zawaliłam ja odrazu pytaniami czy coś jest nie tak, ze wyjdę i będę myślała dwa tygodnie czy moje dziecko jest zdrowe (albo i dłużej, Bp pamietam ze w invicta nie dostałam wyników do ręki tyko musiałam czekać ileś dni) ale mowila, ze mam być spokojna mówi tylko na zaś! Żeby nie szukać potem na gwałt lekarza. Ale byłam tak zestresowana w jednej sekundzie, ze masakraoczywiście jej słowa siedzą mi w głowie, ale liczę ze naprawdę jest dobrze jak stwierdziła. Nie wiem czemu to pisze, chyba w kontekście paniki
![]()