U mnie dziś jajecznica z boczkiem i pomidorkamiDziewczyny a co jecie dziś na śniadanie ?
U mnie bułka z żółtym serem i do tego rzodkiewka , na pasztecik który jadłam wczoraj dziś patrzeć nie mogęwogole na lodówkę nie mogę patrzeć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie dziś jajecznica z boczkiem i pomidorkamiDziewczyny a co jecie dziś na śniadanie ?
U mnie bułka z żółtym serem i do tego rzodkiewka , na pasztecik który jadłam wczoraj dziś patrzeć nie mogęwogole na lodówkę nie mogę patrzeć.
nie, nienaradzie jeszcze nie wiem co będę miała . Ale mam IO oraz wysoką glukowe na czczo, ciekawe czy mi się cukrzyca ciążowa nie rozwinie . Wtedy może czeka mnie cesarka . Ale powiem szczerze, że nie mam pojęcia jak to będzie
![]()
Tak najgorzej jest na czczo bo normalnie po posilkach mam dobry cukier. No zobaczymy ja wlasnie w kazdej ciazy tylko na czczo mialam problem .Dziękujeu mnie już wszystkie dzieciaki zostały w domu bo nie miałam jak zawieź syna do przedszkola a córka starsza właśnie siedzi w domu bo egzaminy .
Co do cukru to bardzo współczujęto jest ciężko potem zjeść by nie mieć takiego cukru
Ale trzymam kciuki by zaczął spadać![]()
U mnie też brak apetytu dłuższy czas a mięso w każdej postaci wędliny to patrzeć nie mogę zostały mi warzywa i owoce i jajka to co jeszcze przełknę także masakra ale przeżyjemyDziewczyny a co jecie dziś na śniadanie ?
U mnie też brak apetytu dłuższy czas a mięso w każdej postaci wędliny to patrzeć nie mogę zostały mi warzywa i owoce i jajka to co jeszcze przełknę także masakra ale przeżyjemy![]()
a miałaś już wcześniej poród wcześniejszy? Jaka masz historię? Chorujesz na coś?A ja dziewczyny wczoraj byłam cała w skowronkach, a dziś zaczęłam się orzejmowac tym ryzykiem przedwczesnego porodu. Czemu ono wyszło takie duże.. 1:157
Nie dopytałam wczoraj tego lekarza i będę teraz siedzieć i się martwic. Próbowałam coś wynaleźć w internecie, ale na polskich forach nic nie ma konkretnego. Zaraz pogrzebie na anglojęzycznych.
A może któraś z Was miała coś podobnego w poprzednich ciążach?![]()
tez mam fazę na nektaryny i arbuza a do tego kefirU mnie tylko ze śniadaniem problem , jak mój mąż mi zrobi z szynką to ja zjem ale osobiście robić tego nie mogę bo mnie mdli na sam widok
A z owoców to nie wiem jak wy dziewczyny ale mnie wzięło na nektarynyi jest wojna z dziećmi kto pierwszy zje
![]()
ja miałam podobne - i wcześniej i teraz. Nikt (ja tez) się tym nie przejmowałA ja dziewczyny wczoraj byłam cała w skowronkach, a dziś zaczęłam się orzejmowac tym ryzykiem przedwczesnego porodu. Czemu ono wyszło takie duże.. 1:157
Nie dopytałam wczoraj tego lekarza i będę teraz siedzieć i się martwic. Próbowałam coś wynaleźć w internecie, ale na polskich forach nic nie ma konkretnego. Zaraz pogrzebie na anglojęzycznych.
A może któraś z Was miała coś podobnego w poprzednich ciążach?![]()