reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry Kobitkia,wpadłam się przywitać i uciekam się szykować na wyjazd mały diś trochę pospał a teraz bręczy ale zaraz w wózek i spokój.Miłego dnia Babeczki

reklama
U mnie z canelonni nic nie wyszło. Po pirerwsze nie kupiłam rur, a po drugie jak weszłam do domu to mnie napadli jak stado głodnych wilczków, więc im szybko tosty zrobiłam.
Muszę wam koniecznie powiedziec co mój synio wymyślił: pod wpływem reklamy, która nawołuje do zmiany coli mówi tak: " wiesz co może my zamienimy tatę?" pytam a na co? " na dwie fajne dziewczyny go zamienimy, a tatę oddamy spowrotem do babci":rofl2: Myślałam że się piciem udławię:laugh2::laugh2::laugh2:
Martynka pomysł świetny:tak:
Faktycznie pomysłowy:-D

Witam,komu karpatki?My we trójkę chorujemy.Pisanie pracy na poziomie 1%:wściekła/y:.Nie mam jak się wziąść i napisać,bo Jul i Olo nie dają:no:.
Ja już byłam zapisana w kolejce:tak:

A tak mnie ten mój mąż wkurza :wściekła/y:
Oj wczoraj też mi na nerwach zagrał mój M-rozumię Cię w 1000000%

Chyba dziewczyny oglądałyście M jak Miłość:-D
Niestety przegapiłam,ale dzisiaj powtórka p 15:50:-D

Hejo:-) Tubisie oglądałam stąd moje przywitanie hihiih
No z 4 dzieci było wesoło ale ja mam ich krutko i nie ma że boli pożądek musi być hihihhi Taka ze mnei hetera....
Iiwka ja bym zabrała M na saunę:-) Taką tylko dla was:-) Z prysznicem i wogóle.... Napewno byłoby miło hihi ale ja to muślę tylko o seksie teraz więc nie przejmuj się moim pomysłem:-) haha

Idę na fajkę jaki wróce impra na całego hahihaia Mam 1,4 litra Finki w chacie także zapraszam:-)
Dobry pomysł z tą sauną,tylko że ja na wsi mieszkam i w pobliżu nie ma sauny:-(
Mi się nawet wczoraj nie chciało wyjść na fajkę bo padało!

A tak wogóle to witam z ranka:-D

Popsiątałam:tak:Fakt,że najchętniej zrobiłabym większe porządki ale po co??? W przyszłym tygodniu malowanie to zrobie prawdziwe PPD i PPP i jeszcze wiele gorszych rzeczy:rofl2:Obiad przygotowany, jak sie skończy baja to lecimy po składniki rosołowe i dzis ja dochodze do siebie:-D:-D

Heeellllooooooll babeczki!

Ja dzis melduje ze troche mam do roboty w kierunku PPP - prasowanie z 3-ch pran, ale to jak Kube uspie kolo poludnia.
Milego dnia zycze i ide zrec sniadanko ;-)

Dzień doberek!
Bodzia, ja pomna tego co mówiła babeczka na psychologii rozwojowej - nie zabrałam kredki, nie krzyczałam, a nawet pochwaliłam że takie piekne rysunki zrobiła :tak:. I wyobraź sobie, że sama mi kredkę oddała z uśmiechem na ustach i latała od ściany do ściany i krzyczała "mama pa" (czyli mama patrz) i coś tam po swojemu i pokazywała paluchem poszczególne dzieła :-):-D.
Poza tym ja zazwyczaj jestem strasznie nerwowa, ale wczoraj jakoś tak lajtowo do tego podeszłam, ściany się odmaluje, a dziecko powinno się rozwijać :tak:
Ja zaraz ubieram Oliwkę i idziemy do mojej mamy, choć pogoda taka se.
A piątek jedziemy do Zduńskiej Woli, obejrzeć autko i załatwić część formalności.

A poza tym to nie wiem co miałam jeszcze pisać, więc kończę :sorry2:

Heloł

Wstaliśmy dzis o 7, z rana dostalam PPD a jeszcze zaraz czeka mnie PPP:baffled:;-)
Głowa mnie boli nie wiem z czego, pogoda do d...y, bleee żyć sie nie chce. Dobrze ze mam was, bo nie wiem co by sie ze mna dzialo:dry:

Bodzia ja cie podziwiam ze tak latasz po tych sklepach codziennie, rano przed 6 na śniadanie , później na obiad :szok: jestes wielka kobieto mnie to sie nawet raz nie chce wyjsc:no:

Wiecie co moje dziecko jak sie mu cos popsuje albo nie idze tak jak on chce to pod nosem klnie:crazy: i to nie takie lekkie:angry: wali z grubej rury "k....m..c":szok::crazy: jestem tym przerazona, no ale to jest branie przykladu z tatusia, moze niczesto sa takie slowa u nas w domu ale sie zdazaja i maly podłapal:wściekła/y:

reklama
Do góry