reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ah dziewczynki takie piękne śpiewanko:tak: Aż was pod prysznicem słyszałam i od razu mi się lepiej kąpusiało. :-) Teraz jestem czyściutka, pafnąca i gotowa na rozmowy:-p

Hejo:-) Tubisie oglądałam stąd moje przywitanie hihiih
No z 4 dzieci było wesoło ale ja mam ich krutko i nie ma że boli pożądek musi być hihihhi Taka ze mnei hetera....
Iiwka ja bym zabrała M na saunę:-) Taką tylko dla was:-) Z prysznicem i wogóle.... Napewno byłoby miło hihi ale ja to muślę tylko o seksie teraz więc nie przejmuj się moim pomysłem:-) haha
Naprawde odbija mi bez seksu.... Śmiałam się do M że jakby mnie jakiś Kowalski nawiedził to żuciłabym sie na niego chyba.... Na szczęście nikt pułci przeciwnej mnie nie nawiedza.... hahhaha
Aluśka no widzisz może wkońcu zaznasz spokoju Kochana życze Ci tego z cąłego serca:-)
Agga143 Ty to jesteś dopiero biedna 4 miechy bez M ja sobie poprostu nie wyobrażam:-( 6 tygodni to dla mnie katastrofa..... Podziwiam naprawdę:-)
Bodzia skrabki ekstra superowe:-)
Madźka a ty co impre szykujesz czy masarzyk będzie??? Bo nie wiem czy iść spać hihi
Sikorka dobrze zrobiłaś z tymi tostami bynajmniej szybko i bez piepszenia się :-) Ja tam jestem tego zdania najlepiej szybko i łatwo:-)
Inna super masz ściany nie powiem:-D Mała ma talent:-D haha
Marta fajnie że wpadłas tylko czemu tak krutko:-( Zdrówka dla Twoich synków:-)
Megusek ten facet zajefajny:-D A Ty pięknie śpiewasz....
No to chyba tyle....
a jeszcze to mieszkanie z teściami ja chyba bym sie nie odważyła...:-( Bo takiej jak moja teściowa nie ma naprawdę....
No moje dziecię najmłodsze śpi od 19 Jak zasnął to poszłam z Michałem na rowerek:-) Wróciłam 19:30 Michał zjadł kolacyjkę i szedł spać oczywiście bez wycia się nie obyło a co.... Musiał wypłakac swoje....
Z M poklikałam ale coś mu się chyba spiepszyło bo nie ma go:-( Lipa....
Idę na fajkę jaki wróce impra na całego hahihaia Mam 1,4 litra Finki w chacie także zapraszam:-)

Cześć Dziewuszki.:-)
A ja dzisiaj zalatana byłam. Dopadło mnie mnie PPD, choć broniłam się rękami i nogami.:baffled:
Byliśmy dzis w przchodni zmierzyc i zważyć Grzesia. A oto efekty;-): waga-10,2 kg, wzrost-77cm.

No mamy jak chcecie zobaczyć fryzure spod żelazka na NK zapraszam:-D:tak::tak:
U nas nadal mokro brrrr
No ni mogłam sie powstrzymać i nie looknąć. -Ślicznie.:tak::-)

Oj oby to zeby...mozliwe ze szostki...hmm
Sikoreczko domowki najbardziej sa narazone na PPP ale jest na szczescie lekarstwo! Zakupy w duzym markecie typu Galeria Centrum :tak::tak:Bo tam w piekna sloneczna pogode nie zobaczymy ze Nowakowa zrobila pranie i nie pomyslimy -Kurcze ja mam cala fure prania, tak by mi ladnie wyschlo.
Wirus PPP atakuje niezaleznie od pogody bo jak leje myslimy -och zeby to slonce wyszlo to zrobie pranie, a jak swieci to- hura zrobie pranie i mi raz dwa trzy wyschnie i jeszcze tego samego dnia poprasuje...brrrr :laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D Masz kochana pomysły:rofl2:

Moje słoneczko
Super. Kolejny talent nam się rozwija.:tak:

A skoro już jesteśmy w temacie:Inna, Bodzinka scrapiki fajne. Modele przeuroczy.:-)

Aluśka spóźnione ale szczere zyczenia dla Amandzi, słoneczka, usmiechu, rzeki mleka i beztroski w każdym dniu;-);-)życzy BB ciotka i Szymcio
04wizardkeith.gif
I my się dołanczamy do życzeń. W końcu to synowa;-):-p, więc od Grzesia specjalny kwiatuszek dla Amandzi.:-)
kwiaty041.gif

Szymcio śpi, pranie wyprane a w kuchni sajgon-wietnam i majorka po wczorajszej jumprezie:angry::dry::dry:bosheeeee. anons - poprasuje w zamian za zmywanie:happy:
Ja mogę pozmywać -wolę to niż prasować. A kupka do prasowania powoli rośnie...:baffled:
Choć widziałam, że już mnie ktoś uprzedził.:wściekła/y::sorry2:

Muszę wam koniecznie powiedziec co mój synio wymyślił: pod wpływem reklamy, która nawołuje do zmiany coli mówi tak: " wiesz co może my zamienimy tatę?" pytam a na co? " na dwie fajne dziewczyny go zamienimy, a tatę oddamy spowrotem do babci":rofl2: Myślałam że się piciem udławię:laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D Twój synek to mnie swoimi tekstami rozwala.:rofl2:

Marta na karpatkę prosi:-D:-D:-D:-D:rofl2:
O, ja bym karpatkę zjadła...:-p
No i znów się spóźniłam na Martę.:-:)dry:

Ja juz wypiwkowana i wyplotkowana :-)
Jutro to samo z Byla M ... zobaczymy co bedzie...

Do tego zakupy sie udaly, bo kupilam jeans'owa katane :-)
Fajnie, że dzień i zakupy udane.

Inna a może Oliwka chciała dać do zrozumienia, że czas odnowić ściany i przemalować na zielono?:confused::sorry2: Ciekawe, czy Grzesiek wpadnie na pomysł malowania po ścianach, bo Maciuś to był grzeczny i takich głupich (czyt. twórczych) pomysłów nie miał.:no:

Witam nową mamusię.:-)
No i nie wiem co jeszcze miałam pisać.:baffled::zawstydzona/y:

Ja byłam w sklepie;-) (allegro) rozejrzałam się za klockami. Mój mały "choruje" na lego i tak się pomału za czymś rozglądam:tak: A do tego obejrzałam co tam z Aonu ciekawego dają. Strasznie lubię czarną sukienkę i zastanawiam się nad kupnem:-) No nic koffaniutkie, skoro wszystkie lądujecie w łóżeczkach to ja tyż pomknę. Buziolki:-D

reklama
WITAMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Inna utalerntowana Oliwka, po mamie:-DA Ciebie koffana podziwiam, ja bym Lolowi chyba kredki połamała:dry::dry:Taka ze mnie hetera.....
Dziś rano wracam ze sklepu z Lolo jak co dzień w kuchni czeka, ale dziś bez kapcia.Więc pyam "Kochanie a kapcia gdzie masz?", a on za reke mnie i ciągnie, prowadzi do pokoju i paluszkeim na kapcia i mówi "Tutaj":-DTak wyrażnie,że och:-D:-DUwielbiam wracać o 6 z chlebkiem i wiedzieć,że jak tylko otworze drzwi to Karolek przybiegnie sie przytulić jakby mnie nie było 10h a nie tylko 10 min..To takie rozczulające...
DZIĘKI ZA KOMPLEMENTA NA NK:tak::tak:
My dzis dzień domowy - pogoda.Tylko do sklepu polecimy po składniki na rosół z lanymi kluchami - z 2 jajek:rofl2:

Do góry