reklama
Retka.2022
Zaangażowana w BB
Ale ten maj płodny
gratulacje wszystkim 
Ja robiłam dzisiaj rano test, żeby widzieć czy mogę odstawic dupka, ale niestety negatywny wiec jutro odstawiam i będę czekać na okres.

Ja robiłam dzisiaj rano test, żeby widzieć czy mogę odstawic dupka, ale niestety negatywny wiec jutro odstawiam i będę czekać na okres.
pluto_nova
Moderator
Mmiiaa
Fanka BB :)
WowMam proga, ładnyPowtarzać, czy sobie odpuścić?
![]()

pluto_nova
Moderator
przestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim proguMam proga, ładnyPowtarzać, czy sobie odpuścić?
![]()

pluto_nova
Moderator
jedyna porządna! DziękujęWowja bym powtorzyla chyba z ciekawości czy wystrzelił skoro juz był taki piekny
![]()

Moonstone
Moderator
Ja bym nie robiłaprzestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim progu![]()
Kamilad
Ja bym chyba nie powtarzała, zazdro takiego proga
chyba że kolejny przyrost bety będzie wątpliwy i będziesz sprawdzać jeszcze raz to wtedy. Ale nie przewiduje takiej sytuacji 

przestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim progu![]()
olka11135
A już myślałam, że dziś najwcześniej wstałam ;-)
Cześć wszystkim! Jakie plany?
Przede mną kolejny dzień maratonu. Muszę zdążyć pojechać do labo na pobranie krwi zanim zacznę pracę o 7:45... Dziś moi dwujęzyczni piszą maturę z j. polskiego. Będę się chyba bardziej stresować niż oni... Gdy skończą, mają obiecane polskie słodycze i... kabanosy ;-)
A Wy, jak wspominacie swoją maturę albo zakończenie szkoły?
Ja obcięłam włosy przed matura
Wow! Ciekawe czy Polsce są takie szkoły, a metodę Montessori pamiętam ze studiówteż piękne czasy
Nie wiem czy nadal jest ale kiedyś pod Warszawą była bardzo duża szkoła tylko w tym duchu. Od żłobka do LO.
Moje dzieci chodzą do szkoły, w której nie mają standardowych lekcji, oczywiście to też szkoła prywatna. Z tym, że nie jest to tak do końca Montressori. Zajęcia to bardziej bloki tematyczne
Hahaha ok, przekonałyście mnieZobacz załącznik 1406476
No ja bym powiedziała, że całkiem prawilna kreska. Żaden tam duch. Czekam na betę

przestańcie reagować, tylko powiedzcie czy wydawać dodatkową kasę i znów czekać tyle przy takim progu![]()
Według mnie nie ma potrzeby
reklama
hachette
Te pinki z szybką to chyba trzeba otworzyć bo póki nie masz jebitnej czerwonej krechy to możesz zgadywać czy to kreska czy cieńByło mi wstyd za ten rozwalony testale jak się okazało, że nie jestem odosobnionym przypadkiem to luz
![]()