reklama
Moonstone
Moderator
@Ladycarooo ale wiesz ze pokazujesz pazy? 
Mmiiaa
Fanka BB :)
Takze z pamięci lecę
@Ladycarooo normalnie jakby mój stary wstąpił w twojego
też czesto w kłótni slysze ze jestem idealna, no kurła! Wiadomo
stary sie jeszcze nie nauczył ze w klotni nie daje sie komplenetow xD a tak na poważnie to właśnie tak to odbieram bo on dobrze wie ze jestem ambitna i dobrze zorganizowana i zawsze wszystko ogarniam. Nie wiem czy tu nie mialam odp @Moonstone, chyba tak xD ja staremu czesto mowie ze klocimy sie przez jego kompleksy, niedowartosciowanie itp i on przyznaje mi racje 

Mmiiaa
Moj stary ostarnio powiedział mi ze mam pazy jak wixiara patusiara@Ladycarooo ale wiesz ze pokazujesz pazy?![]()

Mmiiaa
@hachette @lady_in_blue zapisuje sobie te pozycje i tez chetnie poczytam, a niby kobiety jest ciezko zrozumiec, zobaczymy 

L
Ladycarooo
Gość
Pokaże pazki, jasne
ale ja jestem zwoleniniczka jeden kolor, nie lubie wzorow wiec atrakcji nie bedzie
Mmiiaa
@MamaR Dobrze ze juz tam nie pracujesz... u mnie natomiast szefowa jest cudo a ta osoba co doniosla to ogolnie zero współpracy z nia na jakimkolwiek szczeblu, tym bardziej nie powinna sie interesowac moja osoba 
Dzis w pracy od rana jeszcze troche mialam załamke, nawet nie chcialo mi sie pisać a pozniej tyle roboty ze juz nie moglam xD i smutek przeszedł
Dowiedziałam sie tez ze 1 z zarzutow byl na 100 % bezpodstawny i zmyslony, o tym wam chyba nie pisalam, ale chodzilo po prostu o cos zwiazanego z systemem. Jednak to tym bardziej słabe ze ktoś zmysla cos co bardzo latwo sprawdzić

Dzis w pracy od rana jeszcze troche mialam załamke, nawet nie chcialo mi sie pisać a pozniej tyle roboty ze juz nie moglam xD i smutek przeszedł

Dowiedziałam sie tez ze 1 z zarzutow byl na 100 % bezpodstawny i zmyslony, o tym wam chyba nie pisalam, ale chodzilo po prostu o cos zwiazanego z systemem. Jednak to tym bardziej słabe ze ktoś zmysla cos co bardzo latwo sprawdzić

Moonstone
Moderator
Nie robiłam pazow od roku :OMoj stary ostarnio powiedział mi ze mam pazy jak wixiara patusiara![]()
Moonstone
Moderator
A to jak ja. Czasami jakiś delikatny ewentualnie ale raczej bez szaleństwPokaże pazki, jasneale ja jestem zwoleniniczka jeden kolor, nie lubie wzorow wiec atrakcji nie bedzie
reklama
Mmiiaa
Do tego okazało się jeszcze ze bede brac udzial w jakims nowym projekcie, jeszcze nie znam szczegolow ale zapowiada sie super i bedzie to szansa na rozwoj. Jest jednak ale
pewnie bede miec zmienione stanowisko wiec zresetuje mi sie srednia do ewentualnego l4 a mialam ladne premie
i tez glupio zajść w ciążę na samym początku, wiec bede miec zagwostke, jesli oczywiście po hsg bedzie ok czy zrobić przerwy. Przerwa po hsg?! Czy ja sie słysze 

ale w życiu, przynajmniej moim zawsze tak jest xD