Jula19
Fanka BB :)
nie ma takiego związku wg mniewiem, że mnie kocha, to napewnoa w ktorym związku nie ma problemów i kłótni...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie ma takiego związku wg mniewiem, że mnie kocha, to napewnoa w ktorym związku nie ma problemów i kłótni...
Mój tylko dodał, że z jego zaworem wszystko okmój by najpierw zapytal czy ze mną wszystko w porządku I czy się aby na pewno dobrze czuje![]()
No i pogodzeni!!! Jaka interesująca wymiana! Dzięki komu? Dzięki czemu??
Też nie miałam w domu rodzinnym wspólnego stołu, oprócz ławy rozkładanej od wielkiego dzwonu i na święta. Każdy praktycznie jadł o innej porze i gdzieś indziej. Więc w moim domu musiał być stół!Ja za to bardzo cisnę o wspólne posiłki. Nie często się zdarza byśmy mieli okazję, bo dwa tygodnie stary pracuje 6-14 a ja 14-22, ale wtedy albo ja wstaję wcześniej i jem z nim śniadanie albo pijemy kawę albo on czeka na mnie i jemy sałatkę albo pijemy wspólnie melisę przed snem. Za dzieciaka nie było w moim domu rodzinnym stołu przy którym moglibyśmy jeść wspólne posiłki,wiec jak zamieszkaliśmy razem to powiedziałam, ze ma być jadalnia i choćby skały srały to te 10-15 min przy stole razem usiądziemy i choćbyśmy mieli milczeć obrażeni to będziemy siedzieć razem i ch**. W 80% przypadków w takich sytuacjach zaczynamy rozmawiać jak ludzie przy tym właśnie stole![]()
Nie, to raczej zawieszenie broni, żeby nie trzeba było atmosfery siekierą ciąćNo i pogodzeni!!! Jaka interesująca wymiana! Dzięki komu? Dzięki czemu??