reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Takze z pamięci lecę😅 @Ladycarooo normalnie jakby mój stary wstąpił w twojego 😅 też czesto w kłótni slysze ze jestem idealna, no kurła! Wiadomo😅 stary sie jeszcze nie nauczył ze w klotni nie daje sie komplenetow xD a tak na poważnie to właśnie tak to odbieram bo on dobrze wie ze jestem ambitna i dobrze zorganizowana i zawsze wszystko ogarniam. Nie wiem czy tu nie mialam odp @Moonstone, chyba tak xD ja staremu czesto mowie ze klocimy sie przez jego kompleksy, niedowartosciowanie itp i on przyznaje mi racje 🙈

@MamaR Dobrze ze juz tam nie pracujesz... u mnie natomiast szefowa jest cudo a ta osoba co doniosla to ogolnie zero współpracy z nia na jakimkolwiek szczeblu, tym bardziej nie powinna sie interesowac moja osoba 🙄
Dzis w pracy od rana jeszcze troche mialam załamke, nawet nie chcialo mi sie pisać a pozniej tyle roboty ze juz nie moglam xD i smutek przeszedł 😁
Dowiedziałam sie tez ze 1 z zarzutow byl na 100 % bezpodstawny i zmyslony, o tym wam chyba nie pisalam, ale chodzilo po prostu o cos zwiazanego z systemem. Jednak to tym bardziej słabe ze ktoś zmysla cos co bardzo latwo sprawdzić 🤦‍♀️

reklama
Do tego okazało się jeszcze ze bede brac udzial w jakims nowym projekcie, jeszcze nie znam szczegolow ale zapowiada sie super i bedzie to szansa na rozwoj. Jest jednak ale 😁 pewnie bede miec zmienione stanowisko wiec zresetuje mi sie srednia do ewentualnego l4 a mialam ladne premie🙄 i tez glupio zajść w ciążę na samym początku, wiec bede miec zagwostke, jesli oczywiście po hsg bedzie ok czy zrobić przerwy. Przerwa po hsg?! Czy ja sie słysze 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ale w życiu, przynajmniej moim zawsze tak jest xD

Do góry