kasiaa91
Fanka BB :)
Filtry !!!Jezus, ja spalona, stary spalon. Jesteśmy glupimi ludzmi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Filtry !!!Jezus, ja spalona, stary spalon. Jesteśmy glupimi ludzmi.
On wykrył u mnie chorobę i dobrze wie, że jestem po operacji. Dodatkowo nie mam prawie i szyjki i może być problem z założeniem aparatury. No i weź na żywca jak będą tam kręcić i wiercić. On twierdzi, że nie może narkozy,bo jakby w razie czego musiał zwiększyć ciśnienie to muszę być przytomna i dawać oznaki,aby jajnika nie rozwaliłoWiemy.
Czy lekarz nie zrozumie, że jesteś po operacji i boisz się bólu...?
Nie wiem, jakie, koleżanka nie sprecyzowała... Badania mieli zrobić dawcy.Ale jakie badania i kto adoptuje, ci co mają zrobić badania czy oni są dawcami?
O, mamo... polonista to zawsze może podpaśćTak. Do wykładu z profesorem Miodkiem na dniach otwartych UWr - na którym nie odróżniał Prus od Niemiec. Wtedy ostatecznie wybrałam prawo (była to 3 klasa liceum)
W ogóle nie rozumiem tego argumentu o "rozwalaniu jajnika"...On wykrył u mnie chorobę i dobrze wie, że jestem po operacji. Dodatkowo nie mam prawie i szyjki i może być problem z założeniem aparatury. No i weź na żywca jak będą tam kręcić i wiercić. On twierdzi, że nie może narkozy,bo jakby w razie czego musiał zwiększyć ciśnienie to muszę być przytomna i dawać oznaki,aby jajnika nie rozwaliło![]()
Ale ogolnie jestem teamBralczyk. Byłam później na jakimś spotkaniu z nim i całkowicie mnie podbiłO, mamo... polonista to zawsze może podpaść.