Madame JS
Fanka BB :)
No ja nie miałam ostatnio, więc nie będę odpowiadaćDziewczyny, które miały ostatnio drożność proszę powiedzcie czy to na prawdę tak boli ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja nie miałam ostatnio, więc nie będę odpowiadaćDziewczyny, które miały ostatnio drożność proszę powiedzcie czy to na prawdę tak boli ?
Wiemy.Tak kochana,ale ja tak się boję tego badania...wiem dziwna jestem![]()
Polonistką?!Ja w sumie to chciałam być zakonnica, lekarka, ichtiologiem, polonistka, założyć z bratem kancelarię, zostać sędzią jak mama, zostac adwokatem, zrobić technika weterynarii
Czyli ogolnie prawo albo nauki przyrodnicze![]()
Bardzo dziękuję, My Dear!
Dziękuję Ci bardzo i przesyłam tony wsparcia!@Madame JS też się dołączam, przepraszam że spoznione, wczoraj zatonęłam w swoim smutku.
Ale kochana życzę Ci żeby się w końcu udało i żeby spotykały cię same dobre rzeczy![]()
Dzięki, Kochana. I Twoje również :-)I ja tez! @Madame JS wszystkiego najcudowniejszego! Oby spełniły się Twoje marzenia (a zwłaszcza to jedno najważniejsze)!![]()
Dzięki, Kochana! Wizualizuję sobie tańczącego nago starego... (słomianym wdowcem został, jestem na wyjeździe do niedzieli;-))@Madame JS jeszcze ja!
Wczoraj 3 h spędziłam w kościele na pisaniu protokołu, po pracy zaraz na miasto i nawet nie zdążyłam zajrzeć...
No to wszystkiego naj naj najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci stary nago tańczy oraz dzidziochy, która wywróci Wasz świat do góry nogami!![]()
Hej,
@Madame JS spóźnione życzenia urodzinoweSpełnienia marzeń
Czytałam wczorajszą dyskusję do pewnego momentu i się wyłączyłam bo nie dałam rady. Było mi zwyczajnie przykro.
Właśnie mija 3 cykl od mojej straty. Magia 3 cykli nie zadziałała. Dzisiaj testowanie ale już wcześniej wiedziałam, że nic z tego bo ewidentnie czuje, że zaraz okres. Rano test biały jak koszula ChajzeraStaremu się wczoraj dostało, zupełnie za nic.. Emocje wzięły góre. Czekam na weekend, będzie restowanie
. I cóż. Jedziemy dalej
W lipcu testuję w urodziny, 39 ku..va, zegar tyka
@LadyCaro dawaj jakieś foto na lepszy humor, poproszę słońce, drinki i plaże
Dobrego dnia Żmijki!
Taaaak... ja się zarzekałam nawet, że nigdy, w życiu, żadnych igieł... Uhmmmm...Bardzo Ci dziękuje za odpowiedz! Wiem, ze to pewnie nie jest lot na księżyc, ale nie sądziłam, ze dożyje dnia kiedy sama wbijam sobie igły. Ah, człowiek to jednak mało wie o życiu![]()
Dzięki bardzo!Również dołączam się do życzeń ! Spełnienia marzeń![]()