Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem na urlopie wiec odczytuje regularnieNo dobra, 30 stron nadrabiania... kiedyś się uda ;-)
Dziewczyny, facelle mnie nie okłamał xd
Beta - 16, 2
Progesteron 23,8
Teraz się zastanawiam czy jest sens iść jutro badać przyrost, czy dopiero w sobotę, z tym że z soboty mogę nie mieć wyniku do poniedziałku![]()
Zaledwie dzisiaj dziewczyny o tym pisałyDziewczyny, które miały ostatnio drożność proszę powiedzcie czy to na prawdę tak boli ?
Dziewczyny, które miały ostatnio drożność proszę powiedzcie czy to na prawdę tak boli ?
ja się tak bojeJeszcze będziesz chciała lekcje online![]()
Ja mialam w tamtym roku i mnie nie ze bolalo a naku***alo xd No ale z tego co czytam to wiekszosc dziewczyn chyba nie bolalo. Nie wiem od czego to zalezyDziewczyny, które miały ostatnio drożność proszę powiedzcie czy to na prawdę tak boli ?
jak co tak dobrze idzie to może dam ci loginy No moj tylko kur..ami rzuca.A mi się udało kupić ekogroszek na stronie pgg za 1000 zł za tone, mamy już 4 tony, co nam na zimę starczy, ale straciłam na to prawie 2 tygodnie. Akurat mam przestój w pracy to miałam na to czas i czułam się jakbym zarabiała 2000 zł na toniestary tak się cieszy że kupuje mi merci w podzięce
![]()
Już moi teściowie są w kolejce żeby im kupićjak co tak dobrze idzie to może dam ci loginy No moj tylko kur..ami rzuca.