Madame JS
Fanka BB :)
Dzięki bardzo! I wzajemnie ;-)W ogóle @Madame JS spóźnione wszystkiego najlepszego! Dużo radości, miłości i spełnienia marzeń! Dobrych seksówNo i życze Ci zeby ten rok był Twoim rokiem i zrealizowały się marzenia ciążowe
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki bardzo! I wzajemnie ;-)W ogóle @Madame JS spóźnione wszystkiego najlepszego! Dużo radości, miłości i spełnienia marzeń! Dobrych seksówNo i życze Ci zeby ten rok był Twoim rokiem i zrealizowały się marzenia ciążowe
![]()
Może zrób go po prostu w narkozie ?Tak kochana,ale ja tak się boję tego badania...wiem dziwna jestem![]()
Ja miałam wczoraj 09.06 nie boli nic, byłam tak zestresowana przed badaniem a okazało się ze nie taki diabeł straszny całe badanie trwało może max 5 minut (obydwa drożne) i dla mnie to nie był nawet ból jak na miesiączkę tylko dużo mniejszy, 30minut przed wizytą wzięłam ketonal oraz w klinice pielegniarka dała mi jeszcze nospe maxDziewczyny, które miały ostatnio drożność proszę powiedzcie czy to na prawdę tak boli ?
Ale jakie badania i kto adoptuje, ci co mają zrobić badania czy oni są dawcamiA czy nie pojawił się ten motyw na którymś z wątków o in vitro...? Któraś z dziewczyn mówiła, że zadzwoniono do nich z kliniki i muszą zrobić badania krwi przed adopcją...?
Tak. Do wykładu z profesorem Miodkiem na dniach otwartych UWr - na którym nie odróżniał Prus od Niemiec. Wtedy ostatecznie wybrałam prawo (była to 3 klasa liceumPolonistką?!
Jeśli to to miasto o którym myślę to byłam w nim jak jechaliśmy w ramach Taize do Walencji. Piękne jest, chociaż widziałam je w zimie. Z powrotem mieliśmy odpoczynek w ArsJuż miałam napisać, że ostatnia idę tu spać i pierwsza wstajęPobudka w pięknym i słonecznym mieście Lyon. Jeżeli przeżyję kolejną maturę (tym razem przepytuję ja), to po południu będę już wyłącznie zwiedzać i myśleć o wakacjach, sprawy licealne będą za mną, zostali mi tylko gimnazjaliści, których do lipca katuję ortografią
Miłego dnia Żmijki o przeuroczych kolcach jadowych!
Ja po kazdym letnim wyjeździe XD Ale tak to jest jak trzeba stosowac najwyższe filtry a wszędzie kończą się na 50, a poza tym kto by o tym pamiętał. Tak, tez jestem durnaJezus, ja spalona, stary spalon. Jesteśmy glupimi ludzmi.