reklama
Ja to ostatnio mojego męża uświadomiłam ze za te 9 mcy plus karmienie gdzie ja nie mogę pic i raczej nie wychodzę a on może korzystać to po tym wszystkim ja będę miała te późniejsze ok 2 lata zawsze pierwszeństwo do wyjścia lub %Co tam słychać dziewczyny?
Ja w ten weekend sama. Mąż sobie pojechal z pizdu i w niedzielę wróci
. I ja głupia na to pozwoliłam
![]()

eij
Fanka BB :)
Pamiętaj że to działa w dwie stronyCo tam słychać dziewczyny?
Ja w ten weekend sama. Mąż sobie pojechal z pizdu i w niedzielę wróci
. I ja głupia na to pozwoliłam
![]()

miętowa25
ja też... od razu kopniaki wyczuwalne pod rękąJa też żadnych smyrań nie miałam.
He he he, dobrze kombinujeszJa to ostatnio mojego męża uświadomiłam ze za te 9 mcy plus karmienie gdzie ja nie mogę pic i raczej nie wychodzę a on może korzystać to po tym wszystkim ja będę miała te późniejsze ok 2 lata zawsze pierwszeństwo do wyjścia lub %![]()

Już widzę minę mojego męża jak mu oświadczam, że wyjeżdżam na weekendPamiętaj że to działa w dwie stronymój mąż ostatnio był w kinie na Top Gun więc już mam zanotowane na ile teraz ja wychodzę
![]()

Ale masz rację. Nie możemy byc frajerkami

eij
Mój po 4 h z dziećmi powiedział że nigdy więcejJuż widzę minę mojego męża jak mu oświadczam, że wyjeżdżam na weekend. Zesrał by się ze strachu
Ale masz rację. Nie możemy byc frajerkami. Niech się chłopy trochę wykażą

Tyyy, a wiesz, że ja kuwa też dwa transferwałamMój po 4 h z dziećmi powiedział że nigdy więceja ja do niego, chyba śnisz, to był Twój pomysł żeby transferować dwa zarodki to teraz musisz ponieść konsekwencje
![]()

A poka zdjęcie dzieciaczków
reklama
eij