eij
Fanka BB :)
Ale wiesz co, ja czasami też mam takie myśli że się nie nadajęTyyy, a wiesz, że ja kuwa też dwa transferwałam. Boszzzz, jak sobie teraz pomyśle co to by było
. Aż mam ciarki
. Ja się do tego nie nadaję
A poka zdjęcie dzieciaczków
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale wiesz co, ja czasami też mam takie myśli że się nie nadajęTyyy, a wiesz, że ja kuwa też dwa transferwałam. Boszzzz, jak sobie teraz pomyśle co to by było
. Aż mam ciarki
. Ja się do tego nie nadaję
A poka zdjęcie dzieciaczków
W 24. Za szybko.Wktorym tygodniu zaczęły Ci się twardnienia ?? Ja mam 23 tydzień i właśnie odsttnio dość często twardnieje mi brzuch co prawda na chwilę ale to takie nie przyjemne uczucie
a poczekaj jak sie zaczna przemieszczacMój po 4 h z dziećmi powiedział że nigdy więceja ja do niego, chyba śnisz, to był Twój pomysł żeby transferować dwa zarodki to teraz musisz ponieść konsekwencje
![]()
Chyba każda mama w pewnym momencie czuje ze ja przerasta macierzyństwo. Tylko nie każda się przyznaje, a juz zwłaszcza nie ta która walczy o to latamiAle wiesz co, ja czasami też mam takie myśli że się nie nadaję![]()
Marzę o butelce czerwonego winaChyba każda mama w pewnym momencie czuje ze ja przerasta macierzyństwo. Tylko nie każda się przyznaje, a juz zwłaszcza nie ta która walczy o to latamito chyba normalne.
Ja ostatnio mam tęsknoty za ciążą… za tymi ruchami maleństwa,za nieznanym. Zaczynam popłakiwać kątami, a w głowie znowu tli się ten glos. Który przez chwile milczał.
Może kiedyś doczekam się córeczki… jeśli mąż na zgodę.
Wybaczcie wytrabiłam butelkę czerwonego i jestem przed okresem…. I tak mi się zebrało.![]()
Ja też!Marzę o butelce czerwonego wina![]()
To normalne, spokojnie. Moja siostra już mnie uświadomiła że prawie każda matka ma takie myśli, (no oprócz tych idealnychy z InstagramaAle wiesz co, ja czasami też mam takie myśli że się nie nadaję![]()
Ja tam boje sie swojego zostawiac z Misia dluzej niz potrzeba nie zostawilabym ich razem na weekend przynajmniej nie tetaz.Widze to oczami wyobrazni-a wyobraznie mam oj mamJuż widzę minę mojego męża jak mu oświadczam, że wyjeżdżam na weekend. Zesrał by się ze strachu
Ale masz rację. Nie możemy byc frajerkami. Niech się chłopy trochę wykażą