ja czekam na 1 upragnioneNiby mój ból i moje emocje też są ważne, ale ja chyba też nie umiem tak przeżywać wiedząc ile moich "koleżanek" ze Straczek czeka na pierwsze dziecko. Nie mówiąc już o bohaterkach z wątku in vitro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja czekam na 1 upragnioneNiby mój ból i moje emocje też są ważne, ale ja chyba też nie umiem tak przeżywać wiedząc ile moich "koleżanek" ze Straczek czeka na pierwsze dziecko. Nie mówiąc już o bohaterkach z wątku in vitro
to strasznie niesprawiedliwe, że kobiety które tak pragną swojego dziecka nie mogą go mieć :-(Niby mój ból i moje emocje też są ważne, ale ja chyba też nie umiem tak przeżywać wiedząc ile moich "koleżanek" ze Straczek czeka na pierwsze dziecko. Nie mówiąc już o bohaterkach z wątku in vitro
Hej dziewczyny! Prześledziłam Wasz cały wątek w tamtym tygodniu i nie mogłam się oderwaći na bieżąco was czytam
Czy mogę do Was dołączyć ? Również staram się o dziecko. W tym cyklu wzięłam się za testy owulacyjne ale albo źle to robię albo one sa do bani :/ w tym miesiacu probowalismy tylko 2 razy bo infekcja sie przyplątała ale mimo wszystko mam nadzieje i czekam niecierpliwie na dzień spodziewanej miesiączki
![]()
Też sobie kupiłam termometr, ale jakoś ciezko mi rano byc systematyczną w tym mierzeniuMi też nie wychodządlatego ja wolę mierzyć temperaturę
![]()
Też sobie kupiłam termometr, ale jakoś ciezko mi rano byc systematyczną w tym mierzeniuczyli nie wychodzą Ci testy a masz potwierdzoną owulacje np. na monitoringu?
Ja mialam taką ledwo ledwo rano przy balkonie, a juz wieczorem całkiem wyrazną, nic nie sugeruje ten tegonie ma sensu , bo albo jest tak słaba albo ja mam zwidy ,dlatego wrzucę jak już aparat coś uchwyci - bo musi być w koncu taka![]()