reklama
Mmiiaa
Fanka BB :)
Im dłużej patrze to zaczynam widziec cieńPoraz kolejny przedstawiam bialaski ... Nic tylko czekać na @Zobacz załącznik 1414631

no ja go widzę cały czas ,ale staram się nie sugerować swoim wzrokiem bo ja zawsze coś widzę ..Im dłużej patrze to zaczynam widziec cień![]()
uuuuu najgorzej ... Wykuruj się w wyrku i jutro będzie lepiejMiałam na dziś plany zeby w koncu sie ruszyć, mial być rower, bo juz bole mineły, ale obudziłam sie z bólem gardła, głowy, katarem i ogolnym rozj*baniemserio, super urlop
![]()

Mmiiaa
No ja tezno ja go widzę cały czas ,ale staram się nie sugerować swoim wzrokiem bo ja zawsze coś widzę ..

11-12 dpo bo owu była 4-5.06 ... Tracę już nadziejęNo ja teza ktory to dpo? Może jeszcze sie cos wykluje
![]()
Moonstone
Moderator
My jeszcze tez w łóżeczkuMiałam na dziś plany zeby w koncu sie ruszyć, mial być rower, bo juz bole mineły, ale obudziłam sie z bólem gardła, głowy, katarem i ogolnym rozj*baniemserio, super urlop
![]()
Erinti7
Mogę spytać jak by się miało ewentualne zajęcie w ciążę do twojej nowej pracy? Wiem że zawsze umowa jest przedłużana automatycznie do dnia porodu, ale czy miałabyś szansę moc tam później wrócić? Czy raczej liczysz się z tym że w tej pracy byłabyś już spalona? Tak tylko pytam, gdyby mi się miało nagle zawodowo poszczęścićDobra, wróciłam, od powiedzmy poniedzialku wzorowo suple, stary plodne żarcie i od sierpnia chyba wracamy do gry![]()
reklama
Mmiiaa
Stary jutro dopiero wraca xD ale na razie tez leze i ciesze sie ze pies wkrecił sie w gryzenie kostki i zapomnial o spacerzeMy jeszcze tez w łóżeczkuale wiesz, to można wykorzystać
![]()