reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry wieczór.:-)
Jestem. Dziś zaszalaliśmy i 4 godzinki na placu zabaw spędziliśmy.:tak: A jak wróciliśmy (po 19), to od rau do wanny i uśpic dwójkę musiałam. A jak już uśpiłam, to nadrobić musiałam.:rofl2:

A teraz pytanie za milion : z ilu jajek zrobiłam lane kluchy ?????
Ja stawiałam na 10:-D

Staś sobie znalazł nowy sposób wyprowadzania mamy z równowagi i namiętnie odpina sobie papmersa jak tylko go zapne i tak zmiana pieluchy ciągnie się w nieskończoność
Ja też mam problem z przewinięciem, bo on to się odwraca i ucieka.:wściekła/y: -Dodam, że przewijam na naszym łóżku.

Halo czy któraś z Was nie widzi jeszcze butów Cary oprócz mnie?
Ja też nie widzę.:no: Tylko Carę i Adaśka razem.:baffled:

Na pizzy byliśmy, mnie od tego świeżego powietrza to aż łeb boli, że nie wspomnę o bolących od łażenia przez pół dnia po mieście nogach :sorry2:
Jutro z ranka jedziemy, z Oliwką niestety, mam nadzieję, że damy radę, a prosić teściowej nie będę na pewno :no:
Trzymajta kciuki za udany zakup i spokojny powrót do domciu :tak:
Pa pa pa pa do jutra wieczorkiem :-)
Będę trzymać na pewno.:tak: A jak będziecie przejeżdżać przez Opole, to chociaż pomachaj mi.:-) Zwłaszcza jak będziesz nowym autkiem jechać.:tak:
Z Oliwką może dacie radę.:confused: Ja czasem jeżdżę sama z dwójką urwisów, ale to na któtkich dystansach.
A teściowa... mówiłam Ci już po cichu:
15_4_131.gif
.

na razie powinna jeszcze raczej na pewno jedna Ptaszyna przyfrunąć;-);-)a jak dobrze pójdzie to może i Madźka,Asiulinka
Melduję się.:-)

reklama
Ha mówiłam,że będziecie:-D:-D:-D:-D:-D
Asiulinka to masz jak ja,ja też na łóżku bo po przygodach z przewijakiem go nie używam,więc najpierw czas upływa jak ucieka mi po wyrku a potem jak odpina pieluchę;-):-D:-D:-D
Sikoreczka możemy plażować a jak:-D:-D:-D:-D

Asiulinka i mam pytanie nie z imprezy ile Twój Grześ ma ząbków i czy sam wstaje?Bo,że raczkuje to już pisałaś prawda?Mój nic nie robi oprócz siedzenia i chodzenia jak go trzymam pod paszkami,no i bezzębny jest potworek

dziękuję:tak: a zobacz jak się już opaliłam
dolls1.gif

A tak poza tym to się juz zaczynam rozglądac za kwaterami. Nasz wybór na ten rok: Darłówko:-D Już się nie mogę doczekac;-):tak:
Bardzo mi się w Darłówku podobało i byliśmy w fajnej i niedrogiej kwaterze tyle,że wszędzie daleko....
A my uderzamy do Łaz,ja zmałym na dwa tygodnie am się okaże hihi 30.06 wyjazd i prawie tylko tym już żyję:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry