reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
A mam pytanie - bo wiem, że części z Was było przykro z powodu dnia mamy. A jak macie z dniem ojca? A jak Wasi partnerzy?

Mnie osobiście nie ruszał za bardzo ani dzień mamy (znaczy mnie ruszał z powodow mojej mamy a nie tego ze ja nie jestem mama) ani dzień ojca. Myśle, że mój Stary tez ma luz.
mój ojciec nie żyje od 15 lat, teść od 5, dzieci z dwiema matkami, także doskonale :p

A mam pytanie - bo wiem, że części z Was było przykro z powodu dnia mamy. A jak macie z dniem ojca? A jak Wasi partnerzy?

Mnie osobiście nie ruszał za bardzo ani dzień mamy (znaczy mnie ruszał z powodow mojej mamy a nie tego ze ja nie jestem mama) ani dzień ojca. Myśle, że mój Stary tez ma luz.
Mój chyba w ogóle zapomniał. Przypomniałam mu żeby zadzwonić. Na dzień matki akurat mama była u jego siostry która mieszka niedaleko więc pojechał z kwiatkiem. Mnie dzień mamy nie rusza, bardziej skupiam się na tym że moja mama jest super i jej dziękuje za wszystko. Ale to też pewnie wynika z tego, że staramy się od paru miesięcy i to że sikam na testy w tym mc jak głupia to wynika z mojego nakręcenia się. Stary póki co ma luźne podejście, chce… ale bez spiny jakiejś zbędnej.

Mnie to kompletnie nie ruszało, a mojego starego tez nie rusza. Po co wspominać, rozwodzic się nad tym co by było a nie jest. Ale ja jestem bardzo mało emocjonalna i mało co mnie rusza. Jeśli ktoś jest z natury wrażliwy, to pewnie było mu przykro. Ja kompletnie nie należę do takich osób i jest mi z tym mega dobrze

Na różnych stronach pisało że powinno się zrobić więc zrobiłam.
Tak monitorowany.

Tak w 3 dniu cyklu np.

Badania plodnosc.jpg

W ogole to się zastanawiam czy ta moja katastroficzna wizja świata nie jest trochę winą dupka. Bo chyba @lady_in_blue mowila, ze po nim są różne jazdy
ja jestem na progesteronie od 2. dnia po inseminacji czyli od 153 dni i zaliczyłam dzięki niemu epizod depresyjny w ciąży (nie polecam). Ale ja jestem na naturalnym, bo a)tak mi w Danii kazali b)dużo lepiej się wchłania c)jest w żelu dopochwowym i nie trzeba ani łykać (i potem nimi wymiotować) ani nic nie wypływa ale też d)kiedyś brałam duphaston i miałam po nim realne myśli samobójcze.

reklama
Do góry