reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ej mam pytanie. Bo ja rozumiem ze facet to jeden ręcznik do tylka i do twarzy, pielęgnacja to obce słowo, wszystko myją jednym żelem. Aleeee. Powiedzcie mi czy wasze chłopy w okresie letnim dadzą się przekonać do spf na twarz ?
Mój stary ostatnio wiele godzin przebywa na słońcu i chciałam mu kupić krem z spf jaki lekki, posmaruje jape i nawet nie będzie czuł, ze ma coś na twarzy. Ale ten nie. Nawet nie da ni zdania dokończyć. Jął mu mówię, że nawet nie spróbował a już wie, ze nie polubi to on mowi „ gowna tez nie muszę próbować, zeby wiedzieć ze nie lubię „ 🤦‍♀️ Jak zyc ?

reklama
Mam pytanko.
Nie licząc problemów z zajściem w ciążę - ile byście chcialy mieć dzieci?
Ja marzę, żeby urodzić jeszcze dwójkę. To będą takie małe wieśnięta 😍
Ja zawsze chciałam 2, teraz w trakcie starań stwierdziłam ze 1 a czy sprobujemy o 2 powalczyc to sie zobaczy. Z wrozby z obraczki wyszła mi za to 3 xD

Mam pytanko.
Nie licząc problemów z zajściem w ciążę - ile byście chcialy mieć dzieci?
Ja marzę, żeby urodzić jeszcze dwójkę. To będą takie małe wieśnięta 😍
ja bym ogólnie chciała mieć dwójkę. No ale wiadomo, teraz nawet jedno będzie wspaniałe., Tylko szkoda, bo chciałabym, żeby miało rodzeństwo :)

W ogóle nie wiem jak ona mi pobrała te krew bo zrobiła mi taką rysę i boli jak cholera :/ a krwi mi się tyle lało już po pobraniu, że musiałam czekać w przychodni, bo nie byłam w stanie prowadzić.
Ja takie coś mam przeważnie po pobraniu krwi. Hitem były teraz te badania, gdzie babka mi wbiła igle i nią poruszała w każda stronę. A ona już była wbita. To samo zrobiła na drugiej bo z 1 nie leciała krew. Mialam siniaki na obu rękach i nie mogłam ich zgiąć przez 3 dni🙈

Przeraża mnie co ten dupek z wami robi 😱 bo jakim czasie od brania byly te objawy?
2-3 dni od zaczęcia brania były już na pełnej petardzie ;)
Ej mam pytanie. Bo ja rozumiem ze facet to jeden ręcznik do tylka i do twarzy, pielęgnacja to obce słowo, wszystko myją jednym żelem. Aleeee. Powiedzcie mi czy wasze chłopy w okresie letnim dadzą się przekonać do spf na twarz ?
Mój stary ostatnio wiele godzin przebywa na słońcu i chciałam mu kupić krem z spf jaki lekki, posmaruje jape i nawet nie będzie czuł, ze ma coś na twarzy. Ale ten nie. Nawet nie da ni zdania dokończyć. Jął mu mówię, że nawet nie spróbował a już wie, ze nie polubi to on mowi „ gowna tez nie muszę próbować, zeby wiedzieć ze nie lubię „ 🤦‍♀️ Jak zyc ?
Mój mąż się posmaruje bez problemu jak mu o tym przypomnę ;). Sam z siebie raczej nie będzie pamiętał.

Moj stary zaśmiałby mi sie w twarz jakbym mu zaproponowała spfa😆😆

Ja takie coś mam przeważnie po pobraniu krwi. Hitem były teraz te badania, gdzie babka mi wbiła igle i nią poruszała w każda stronę. A ona już była wbita. To samo zrobiła na drugiej bo z 1 nie leciała krew. Mialam siniaki na obu rękach i nie mogłam ich zgiąć przez 3 dni🙈
Albo kiedyś poszłam już nauczona ze mam wypić szklankę wody przed pobraniem. Wypiłam i poszłam, a mam pod blokiem. Babka wbija i nic. Wbija i nic. Inna jakaś wzięła igle i wbiła… chlusnęła na nią, na podłogę, na ubrania, na meble… myśle ze po moim wyjściu musiała to długo ogarniać bo wyglądało jak miejsce zbrodni 😄

Jeszcze Wam coś opowiem o mojej pracy - bo ja w tej robocie jestem trochę gwiazda - co jest super bo to się wzięło z tego, że byłam zajebista. I miałam w miedzy czasie 3 próby przekupienia mnie do innych działów, udało mi się brać udział w super projektach, poznać świetnych ludzi. Wszytsko się zepsuło jak nam zmienili dyrekcje rok temu - a u mnie zaczęły się akcje z choroba mamy i z ciążami i tez trochę olałam prace.

W każdym razie dzisiaj plotki zaczęły się rozchodzić jak ciepłe bułki i już dyrektorka z innego działu chce się ze mną skontaktować skoro jestem do wzięcia 😀
To jest suuuuper miłe ;)

Ekstra!

reklama
Do góry