seremida
Fanka BB :)
Moje usg wyglądają zupełnie inaczej.
Chyba nie ma tam podanej wagi dzieciaka w każdym bądź wypadku nie widzę.
To w takim razie pozostaje pytanie na wizycie. Ale jakby cos bylo nie tak to lekarz na pewno by powiedzial.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moje usg wyglądają zupełnie inaczej.
Chyba nie ma tam podanej wagi dzieciaka w każdym bądź wypadku nie widzę.
Tez tak mysle.To w takim razie pozostaje pytanie na wizycie. Ale jakby cos bylo nie tak to lekarz na pewno by powiedzial.
Ale bym zjadła tortHej. Gorąco i u mnie. Upiekłam biszkopty na tort. Synuś 2 urodziny ma. I szykujemy się teraz na spacer. Jej już nas coraz więcej w połowie ciąży. Miłego popołudnia
Ja nie, nawet już zdążyłam mieć kontrolę z zusu...Cześć Dziewczyny, ale mi te upały daja czadu! Nigdy tak słabo się w upały nie czułam
Byliśmy dzisiaj oglądać wózki, robi się poważnieale trafiliśmy do takiego sklepu w którym Pani ekspedientka wszystko nam pokazał, wytłumaczyła… my jesteśmy generalnie ciagle zdziwieni
synek chyba rośnie bo aktywny coraz bardziej. Pood brzuchem czasem zakłuje, czasem lekko zakłuje tez w okolicy jajników… mam nadzieje ze tak ma być, kurcze zawsze się bałam ze coś przeoczę. Kolejna wizyta 13.07 i chyba już zdecyduje się na L4. Choć przyznam ze w takie upały to lepiej mi w biurze niż w domu. A wy jeszcze pracujecie ?
omatko! Serio?? A jesteś na umowie o pracę? I masz „chodzące” L4? Rozumiem ze byłaś wtedy w domu?Ja nie, nawet już zdążyłam mieć kontrolę z zusu...![]()
Tak, umowa o pracę, L4 chodząceomatko! Serio?? A jesteś na umowie o pracę? I masz „chodzące” L4? Rozumiem ze byłaś wtedy w domu?