Mmiiaa
Fanka BB :)
Probowalam z woda ale było ochydneNo ja i Stary zawsze pijemy whisky z czystą wodą ww temperaturze pokojowej więc ludzie na nas dziwnie patrza![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Probowalam z woda ale było ochydneNo ja i Stary zawsze pijemy whisky z czystą wodą ww temperaturze pokojowej więc ludzie na nas dziwnie patrza![]()
Ja jeśli już muszę pic te krew proletariuszy wyzyskiwanych przez burżuazję to pije bez niczego. Ale co samagon to samagonNo ja i Stary zawsze pijemy whisky z czystą wodą ww temperaturze pokojowej więc ludzie na nas dziwnie patrza![]()
Na tym forum to musowo XDProbowalam z woda ale było ochydnei lodzik musi byc!
![]()
Myślę, że z tym lodzikiem to Twoj chlop sie zgodzi xDProbowalam z woda ale było ochydnei lodzik musi byc!
![]()
A już się lepiej czujecie wszyscy? Covid sobie poszedł?Ja też nie mam życia, ale moj maz poprostu stęsknił sie przez kowid za mazdusią i musi jeździć bez celu xD
Ale że jak się pije whisky z wodąNo ja i Stary zawsze pijemy whisky z czystą wodą ww temperaturze pokojowej więc ludzie na nas dziwnie patrza![]()
Moj by się nie zgodziłMyślę, że z tym lodzikiem to Twoj chlop sie zgodzi xD
Nie wiem jak ze śluzówką ale kiedyś słyszałam, że jest wspaniała na wybielanie zębówSperma działa na podrażniona śluzówkę?
Bierzesz wode, bierzesz whisky i rozcieńczamy. Kiedyś przyłapałam P. XDA już się lepiej czujecie wszyscy? Covid sobie poszedł?
Ale że jak się pije whisky z wodą?
Jakbyście ludzie poczytali to wlasnie to jest prawilny spospb picia whisky xD z odrobina wody.A już się lepiej czujecie wszyscy? Covid sobie poszedł?
Ale że jak się pije whisky z wodą?
No i to zmęczenie jeszcze trochę go niestety pewnie potrzyma. Ja się pociłam przy każdym kroku jak dzika świnkaJakbyście ludzie poczytali to wlasnie to jest prawilny spospb picia whisky xD z odrobina wody.
Tomek dziś robil test i negatywny. Ale czuje sie zmeczony. Najgorzej mama, kaszle jak los na rykowsku.