reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Wy tu o alko a ja z mlekiem wyjechałam 😁 no więc ja kocham vermut - martini bianco moje ulubione 🥰🥰 ogólnie lubię białe wina, szczególnie hiszpańskie verdejo, piwo tylko ciemne, tych smakowych nie tykam 😁 wódki nie lubię. Z koktajli to lubię mojito. Stary robi pyszne! Klasyczne, arbuzowe, truskawkowe, owoce leśne albo ananasowe 🥰 kocham wszystkie!
Ja nie umiem ziołowych alkoholi. Słyszę: Jager myślę: rzyg ;)

reklama
Bo ja tak teraz sobie myślę, że ja pierwszą wizytę miałam dopiero w 7tc i zarodek miał już 12mm, to jakby to w jajowodzie rosło to bym miała trochę lipę, co nie? 😶 Ale u mnie wszyscy gadali: nie idź wcześniej bo i tak nic lekarz nie zobaczy

Ja miałam iść po 6tc bo w moich poprzednich ciążach to był etap na zarodek z serduszkiem. Ale miałam plamienia i takie bóle wyłącznie z lewej strony że miałam problemy z myśleniem. Mi akurat nie pękł jajowód, ale koleżance z sali pękł i nie dało się raczej tego przegapić była blada, ledwo stała na nogach, zgięta w pół, ból nie do opisania. Chyba skrajnie rzadko się zdarza, że nic nie boli

Wy tu o alko a ja z mlekiem wyjechałam 😁 no więc ja kocham vermut - martini bianco moje ulubione 🥰🥰 ogólnie lubię białe wina, szczególnie hiszpańskie verdejo, piwo tylko ciemne, tych smakowych nie tykam 😁 wódki nie lubię. Z koktajli to lubię mojito. Stary robi pyszne! Klasyczne, arbuzowe, truskawkowe, owoce leśne albo ananasowe 🥰 kocham wszystkie!
Modżajto my second love 😍 najczęściej bez alko ale co tam 🤣🤣

Apropo w ogóle drinów i alko jeszcze to ja np nienawidzę słodkich trunków, drinków (co jest w sumie spójne z tym, ze nie lubię słodyczy). Dlatego na Krecie stary pił jakieś modżajta i inne a ja tylko te rozcieńczone, wspaniałe browary xD wino tylko takie, które najlepiej wykręca mi ryj, tak wytrawne, piwo jak najbardziej gorzkie. Kiedy,ś w barze podeszłam i poprosiłam barmana o najbardziej gorzkie piwo jakie mają w ofercie. No to się zdziwił i powiedział, ze takie sowa z ust kobiety się nie zdarzają :D

reklama
Do góry