reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Witam w poniedziałek! Moja koleżanka złożyła mi właśnie wypowiedzenie nawet nie wiecie jaki kop motywacyjny to dla mnie. Czekam końca wakacji. I pójdę na l4 przygotuje się do egzaminu w październiku na aplikacji a później się zwolnię.

Zaraz nadrobię wszystkie wasze wiadomości.

P.s chciałabym się pochwalić, skończył mi sie wczoraj rano okres, taka napalona byłam ze wsiadłam na trzona i to dwa razy 😂😂😂😂😂

reklama
Witam w poniedziałek! Moja koleżanka złożyła mi właśnie wypowiedzenie nawet nie wiecie jaki kop motywacyjny to dla mnie. Czekam końca wakacji. I pójdę na l4 przygotuje się do egzaminu w październiku na aplikacji a później się zwolnię.

Zaraz nadrobię wszystkie wasze wiadomości.

P.s chciałabym się pochwalić, skończył mi sie wczoraj rano okres, taka napalona byłam ze wsiadłam na trzona i to dwa razy 😂😂😂😂😂
jezu mi też się chce siąść na trzona i chyba dziś to zrobie. Chyba że się najem za mocno bo dziś idę z kuzynkami na hinduskie żarcie mniem mniam :D

A jakby ktoś dziś czuł się jakoś jak debil to niech pomyśli ciepło o mnie - zdurniałam do reszty i kupiłam test jak wracałam z badań :D niedobrze mieć rossmana blisko biura :D szukam cienia i szukam ale nic xd
Zobacz załącznik 1418068
btw nie widziałam żadnych facelli na półkach rossa
a wiecie, że jak tak patrzę to zaczynam widzieć cień tam? No głowa staraczki to jakaś czarna dziura :D

Ale z tak bardziej realnych rzeczy, które w sumie mogłabym kiedyś zrobić to chciałabym wyprodukować własny wózek :p bo teraz nie ma wózka dla mnie ha ha tzn. dla mojego dziecka

A jakby ktoś dziś czuł się jakoś jak debil to niech pomyśli ciepło o mnie - zdurniałam do reszty i kupiłam test jak wracałam z badań :D niedobrze mieć rossmana blisko biura :D szukam cienia i szukam ale nic xd
Zobacz załącznik 1418068
btw nie widziałam żadnych facelli na półkach rossa

Może w końcu to g*wno wycofali :p

B9D80706-52F5-4AFC-BE77-DB775EE0C5A1.jpeg

reklama
Do góry