reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

Dziewczyny dzisiaj zrobiłam oznaczenie TSH i wynik mnie zwalił z nóg wyszło 7.51 🤦 nie dziwota że nic nie styka. Pytanie, jak szybko eutyrox działa ? Mam jeszcze jakieś szanse jak zacznę od jutra brać leki, że w tym cyklu zaskoczy ? Owu była w czwartek
mi spadło w miesiąc czasu z 4 do 1.7 więc chyba aż tak szybko nie spada :(

reklama
Dziewczyny dzisiaj zrobiłam oznaczenie TSH i wynik mnie zwalił z nóg wyszło 7.51 🤦 nie dziwota że nic nie styka. Pytanie, jak szybko eutyrox działa ? Mam jeszcze jakieś szanse jak zacznę od jutra brać leki, że w tym cyklu zaskoczy ? Owu była w czwartek
Po 2 tygodniach można już zaobserwować znaczny spadek :) poza tym warto zrobic resztę badań tarczycowych i usg tarczycy :)

Hej! Czy wątek jest aktualizowany na bieżąco? Tzn na czerwiec się już nie łapie, ale na lipiec chętnie się dopisze :)

Hej! Czy wątek jest aktualizowany na bieżąco? Tzn na czerwiec się już nie łapie, ale na lipiec chętnie się dopisze :)

Tak, są wątki co miesiąc :)
Jutro będzie lipcowy, zostawię tu link. Spokojnie
Zwykle jest tak, że jak wchodzi nowy wątek to dziewczyny się przenoszą i mało kto zagląda na ten bieżący, a jednak troszkę dziewczyn jeszcze czeka na testowanie ;)

Mi kiedyś lekarz powiedział, ze zbić jest łatwo, bo można ustawić dawkę gigant, ale mimo, ze cyfra się zmieni to organizm i tak potrzebuje kilku miesięcy by się ustabilizować

Mam i ja! W sobotę 30. Jest ok?

Tak, jest ok :)

Przechwytywanie.JPG

Po 2 tygodniach można już zaobserwować znaczny spadek :) poza tym warto zrobic resztę badań tarczycowych i usg tarczycy :)
super, dziękuję Ci za tą iskierkę nadziei 😊 już się konsultowałam, dostałam eutyrox 0.75, skierowanie na resztę badań tarczycowych oczywiście też. Rozmawiałam też z moim ginekologiem i powiedział to co Ty napisałaś, że są duże szanse że przy tym leczeniu może zaskoczyć, więc tego się trzymam.

reklama
Cześć Dziewczyny 😊
Pozwoliłam sobie przycupnąć i napisać w tym wątku. Nie widzę nigdzie marcowych mam na 2023, a być może do nich dołączę. Dziś mam 23 dc, 8 dpo i zobaczyłam cień cienia na dwóch testach: doz i facelle w regulaminowym czasie 🙈 cienie są ciężkie do uchwycenia na foto.
Czy któraś z Was facelle oszukały i cień okazał się fałszywym alarmem ?

Wszystkim niebawem testującym życzę dwóch wyraźnych kresek i pięknych przyrostów bety 😊😊

Załączniki

• 0DE0A309-718B-41EB-BDE1-5CC0A5F8FA7D.jpeg
    0DE0A309-718B-41EB-BDE1-5CC0A5F8FA7D.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 118
Do góry