reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

Dziewczyny dzisiaj zrobiłam oznaczenie TSH i wynik mnie zwalił z nóg wyszło 7.51 🤦 nie dziwota że nic nie styka. Pytanie, jak szybko eutyrox działa ? Mam jeszcze jakieś szanse jak zacznę od jutra brać leki, że w tym cyklu zaskoczy ? Owu była w czwartek
Hej. U mnie euthyrox dość szybko zadziałał. Po niespełna 2 tyg był spadek

reklama
Cześć Dziewczyny 😊
Pozwoliłam sobie przycupnąć i napisać w tym wątku. Nie widzę nigdzie marcowych mam na 2023, a być może do nich dołączę. Dziś mam 23 dc, 8 dpo i zobaczyłam cień cienia na dwóch testach: doz i facelle w regulaminowym czasie 🙈 cienie są ciężkie do uchwycenia na foto.
Czy któraś z Was facelle oszukały i cień okazał się fałszywym alarmem ?

Wszystkim niebawem testującym życzę dwóch wyraźnych kresek i pięknych przyrostów bety 😊😊

Mamy tu na forum dziewczynę, która miała mocną kreskę na facelle od płynu do płukania jamy ustnej ;)
Także nie są przez nas lubiane i polecane. Jesteśmy team pinki strumieniowie ;) ale tego doz nie znam, no i dwa fałszywe testy to już dość dziwnie. Polecam zrobić kolejny jutro albo najlepiej betę (nie trzeba być na czczo) bo to daje 100%

Hej dziewczyny, kolejny miesiąc prób. W tym miesiącu jakoś spokojniej do tego podchodzę. O wynikach dowiem się dopiero około 15 lipca. A jak u was? 😊 jestem tu nowa, niedawno zalogowałam się pierwszy raz. Jeżeli będzie jakieś nowe forum to dajcie, proszę znać. Miło jest wiedzieć, że nie jest się osamotnionym w staraniach.

Mamy tu na forum dziewczynę, która miała mocną kreskę na facelle od płynu do płukania jamy ustnej ;)
Także nie są przez nas lubiane i polecane. Jesteśmy team pinki strumieniowie ;) ale tego doz nie znam, no i dwa fałszywe testy to już dość dziwnie. Polecam zrobić kolejny jutro albo najlepiej betę (nie trzeba być na czczo) bo to daje 100%
Od płynu do płukania jamy ustnej? 😳😳😳
Co za historia 😊
Mnie kiedyś dwa razy pinki oszukały, ale w tych piknikach to ja się gubię. Mam w domu jednego pinka. Jakiś super czuły, strumieniowy. Zrobię jutro rano. Dziś już nie ma sensu.

Od płynu do płukania jamy ustnej? 😳😳😳
Co za historia 😊
Mnie kiedyś dwa razy pinki oszukały, ale w tych piknikach to ja się gubię. Mam w domu jednego pinka. Jakiś super czuły, strumieniowy. Zrobię jutro rano. Dziś już nie ma sensu.

Bo pinki są też kasetowe i te też kłamią :D

Choć najgorsze to są jakieś domowe z krwi. Tam to chyba zawsze kreska wychodzi :D

Cześć Dziewczyny 😊
Pozwoliłam sobie przycupnąć i napisać w tym wątku. Nie widzę nigdzie marcowych mam na 2023, a być może do nich dołączę. Dziś mam 23 dc, 8 dpo i zobaczyłam cień cienia na dwóch testach: doz i facelle w regulaminowym czasie 🙈 cienie są ciężkie do uchwycenia na foto.
Czy któraś z Was facelle oszukały i cień okazał się fałszywym alarmem ?

Wszystkim niebawem testującym życzę dwóch wyraźnych kresek i pięknych przyrostów bety 😊😊
W pierwszej ciąży mnie nie oszukał. ☺️ Teraz robiłam same pinki.

reklama
Do góry