Kaala
Fanka BB :)
Ja tez mam nadzieje , ze w lipcu pyknie. Prezent na rocznice ślubu jak znalazłJa to chyba plakac bede jak.mi w lipcu nie kliknie... palma mi odbija z tego upału![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam nadzieje , ze w lipcu pyknie. Prezent na rocznice ślubu jak znalazłJa to chyba plakac bede jak.mi w lipcu nie kliknie... palma mi odbija z tego upału![]()
U nas to jakoś szybko poszłosupera kiedy udało się zajść w ciążę?
Ja widzęWidzicie tu cień cienia? Oszukał mnie dziad jeden, mam mocne bóle okresowe i jak narazie plamie tylko
13-14 dni ,ale powtarzałam testy i na innych nie ma nawet cienia więc pewnie fałszywy alarm a już miałam taką nadziejęJa widzęile jesteś po owulacji?
Cześć wszystkimczytam wątki staraczek od kilku miesięcy, ale dopiero dzisiaj oficjalnie dołączam. Nasze starania to 10 miesięcy, wg gin wszystko jest ok tylko trzeba czekać... Z leków od msc biorę eutyrox , endo zapewniała , że w kolejnym cyklu już na
pyknie, niestety okres przyszedl wczoraj i to jeszce 5 dni wcześniej
kolejne testowanie będzie w lipcu i chyba wizyta w klinice
Ahhh…. Jak inne negatywne to faktycznie moze być fałszywka13-14 dni ,ale powtarzałam testy i na innych nie ma nawet cienia więc pewnie fałszywy alarm a już miałam taką nadzieję![]()
Tak bardzo chciałam,aby to była prawda nawet mój widział te kreskę. Złudne nadziejeAhhh…. Jak inne negatywne to faktycznie moze być fałszywka. Mnie oszukał już bobo test, pink test i facelle w mojej karierze testomaniaczki.
Aaaaa i pre test tez kiedyś pokazał mo fałszywa kreskę
Mało badaliśmy do tej pory, gin zleciła mi tylko prolaktyne , wyszła ok. Biorę Wit d i kwas foliowy. Plus zbijam tsh , daje nam jeszce jeden cykl i będę umawiać wizytęA badaliście już wszystko?