reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Widzicie tu cień cienia? Oszukał mnie dziad jeden, mam mocne bóle okresowe i jak narazie plamie tylko

Załączniki

• IMG_20220627_140329326.jpg
    IMG_20220627_140329326.jpg
    556,6 KB · Wyświetleń: 132
  • IMG_20220627_140303935.jpg
    IMG_20220627_140303935.jpg
    506,8 KB · Wyświetleń: 133
Cześć wszystkim:) czytam wątki staraczek od kilku miesięcy, ale dopiero dzisiaj oficjalnie dołączam. Nasze starania to 10 miesięcy, wg gin wszystko jest ok tylko trzeba czekać... Z leków od msc biorę eutyrox , endo zapewniała , że w kolejnym cyklu już na 💯 pyknie, niestety okres przyszedl wczoraj i to jeszce 5 dni wcześniej🙈 kolejne testowanie będzie w lipcu i chyba wizyta w klinice

A badaliście już wszystko?

13-14 dni ,ale powtarzałam testy i na innych nie ma nawet cienia więc pewnie fałszywy alarm a już miałam taką nadzieję 🥺
Ahhh…. Jak inne negatywne to faktycznie moze być fałszywka😞. Mnie oszukał już bobo test, pink test i facelle w mojej karierze testomaniaczki.
Aaaaa i pre test tez kiedyś pokazał mo fałszywa kreskę

Ahhh…. Jak inne negatywne to faktycznie moze być fałszywka😞. Mnie oszukał już bobo test, pink test i facelle w mojej karierze testomaniaczki.
Aaaaa i pre test tez kiedyś pokazał mo fałszywa kreskę
Tak bardzo chciałam,aby to była prawda nawet mój widział te kreskę. Złudne nadzieje 🥺

Już tak nie mam nadziei na ciążę,że nie zapisuję się na testowanie,bo wiem,że i tak nic z tego... Powodzenia dziewczyny i gratulacje tym którym się udało. Zdrowych ciąż i szczęśliwego zakończenia 🌞🤰👪🧑‍🍼

reklama
A badaliście już wszystko?
Mało badaliśmy do tej pory, gin zleciła mi tylko prolaktyne , wyszła ok. Biorę Wit d i kwas foliowy. Plus zbijam tsh , daje nam jeszce jeden cykl i będę umawiać wizytę 😑 w zimę robiłam też testy owulacyjne , owulacja wychodziła mi jak w aplikacji więc już nie kupuje testów i trzymam się apki

Do góry