My w czwartek idziemy na szczepienie.u nas upały pełną parą, wczoraj mieliśmy 35* wiec jak wróciłam z pracy to poszliśmy na basen się popluskacwieczorem jeszcze pluskanie w ogrodzie
Dalej meczymy sie z katarem, z wodnistego zrobil sie zielony glut także musimy kolejny raz przesunąć szczepienie
![]()
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Na MMR? My 1 sierpnia jesteśmy zapisane.My w czwartek idziemy na szczepienie.
Nieee, mamy jakieś zaległe 6w1.Na MMR? My 1 sierpnia jesteśmy zapisane.

W sumie to nie zaległe bo to od 16 msc do 18 mscNieee, mamy jakieś zaległe 6w1.![]()

Michalina_25
my to 6w1 mielismy 3 tygodnie temu a teraz mmr i prevenarNieee, mamy jakieś zaległe 6w1.![]()

Dziewczyny, troche nie daje mi to spokoju - Czarek praktycznie nie mowi zrozumialych slow. Poza baba i czasem mama to jeszcze tylko nasladuje zwierzeta (wychodzi mu to srednio). Wiem ze dzieci sie nie porównuje ale jak to jest u Was?
marta18691
Mój mówi dużo pojedynczych słów tylko ale rozumie dużo tylko jemu się nie chceDziewczyny, troche nie daje mi to spokoju - Czarek praktycznie nie mowi zrozumialych slow. Poza baba i czasem mama to jeszcze tylko nasladuje zwierzeta (wychodzi mu to srednio). Wiem ze dzieci sie nie porównuje ale jak to jest u Was?
Michalina_25
u nas też mało zrozumiałych słów, mama, tata, papa, mu, koko, baba, mniam, tutu i reszta takich prostych a reszta to nie wiadomo o co chodziDziewczyny, troche nie daje mi to spokoju - Czarek praktycznie nie mowi zrozumialych slow. Poza baba i czasem mama to jeszcze tylko nasladuje zwierzeta (wychodzi mu to srednio). Wiem ze dzieci sie nie porównuje ale jak to jest u Was?

U nas też malutko. Amam, mama, tata, baba, tam. Więcej pokazuje palcem. Nie przejmuj się tym jakoś specjalnie. Mieliśmy porównanie do kuzynki młodszej o dwa miesiące która już naprawdę jest bardzo do przodu, mówi "daj mi", "dziadzia" dużo innych rzeczy - ale ona ma starsza siostrę o dwa lata. To robi kolosalna różnice jak jest rodzeństwo. Jej siostra w wieku naszej też nie mówiła wiele. Ja się nie spinamu nas też mało zrozumiałych słów, mama, tata, papa, mu, koko, baba, mniam, tutu i reszta takich prostych a reszta to nie wiadomo o co chodzi![]()

reklama
Czarki chyba tak mają, bo mój też niewiele mówi, raczej zrozumiale to nic. Czasem ma fazę, że mówi wyraźnie mama, baba, tata i papa, ale tak na co dzień to raczej gada coś po swojemuDziewczyny, troche nie daje mi to spokoju - Czarek praktycznie nie mowi zrozumialych slow. Poza baba i czasem mama to jeszcze tylko nasladuje zwierzeta (wychodzi mu to srednio). Wiem ze dzieci sie nie porównuje ale jak to jest u Was?