reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ooo nie viki !! czlowiek sie tylko wyprowadzi z kraju a ty juz sie umawiasz z innymi!!
no ataata nie badz w zlym nastroju!! co sie wogole stalo?? kto ci dzis podpadl powiedz to sie go zalatwi :)

hej hej ja już wreszcie wola jestem

sylwia fajnie ci tez bym nad morze pojechała i jakiegoś grilka zjadła hmmmm:-D

kasia mam nadzieję że zęby szybko wyjdą i będzie po sprawie przynajkmniej na jakiś czas:-D

magda ja tez daję kaszę przed snaem ale i tak się budzi po ok 4 godzinach więc potem tyko cycek bo mleku śpi tyle samo tak jak u viki

viki dzięki za zaproszenie myślę że musimy się spotkać może długi weekend a coi do miejsca to pomyślimy może nawet namówię R żeby mnie na romanów podrzucił albo w parku albo może w zoo albo w ogrodzie botanicznym miejsc jest sporo
a kuba jest z 12:33:-)

ataata ty taka ostra babka dalas sie zdenerwowac trzymaj sie cieplo

cos mi sie w literkach poprzestawialo i nie mam polskich znakow jak widac
a u nas dzien zaczal sie strasznie maruda kilka godzin marudzil wreszcie poszedl spac po spaniu zjadl caly deserek mniam mniam bylo i na spacer

trzymajcie kciuki facet w niedziele przychodzi ogladac mieszkanie przyjezda tylko na kilka dni z usa i chce szybko kupic mieszkanie za gotowke boze ob y to byl on

ooo nie viki !! czlowiek sie tylko wyprowadzi z kraju a ty juz sie umawiasz z innymi!!

:-:)-:)-(bo ty tak daleko a ja czuje sie taka samotna:-:)-:)-(
ale ta riviera mnie kusi wiec na przyszle wakacje sie do ciebie wpraszam;-);-);-):rofl2:

kurde musialam skonczyc tamtego posta bo mi sie cos w klawiaturze powalilo i calkiem inne literki mi wyskakiwaly niz klikalam:crazy:

a wiec Pawełkowe usg wyszło w miare...to znaczy kształt bioderek jest juz dobry, nie musze juz pieluchować szeroko tak ze ulga...jedynie co to miedzy 3 a 5 miesiacem nastepuje kostnienie chrząstki i tego u pawła jeszcze nie widac...to znaczy widac ale bardzo słabo tak wiec za 6 tygodni ponowna wizyta.
no ale ogolnie jest ok i dziekujemy za trzymanie kciukow:-)

agata nie smutaj sie...

a u nas kolejny dzien terroryzmu...
az nie chce mi sie gadac....
do tego mlody zjadł o 19.30 kaszke 210 ml a o 21 sie obudzil z wrzaskiem i wydoil cycusia..
ja juz nie mam sil do niego....

i mam pytanie do mam karmiacych nocą..czy po karmieniu bierzecie malucha do odbicia???

grzechotka ja wyjezdzam na dlugi weekend na sląsk.... ale do wtorku jestwm w lodzi wiec pogadaj z R niech cie do mnie przywiezie

Viki ja coprawda nie karmię w nocy ale po kolacji nie odbijam Tadeuszka tylko go kładę do łóżeczka na brzuszek. A co do kostnienia jąder biodrowych to dla pocieszenia Staś mając 6 miesięcy nie miał ich jeszcze skostniałych. Zresztą Tadeuszek też jeszcze nie ma ich skostaniałych:tak::tak::tak::tak:

viki kurcze nie da rady do wtorku bo on pracuje i od rano go nie ma :baffled:
w poniedzialek mamy wizyte u lekarza rano a potem jeszcze pit trzeba zawiesc (oczywiscie na ostatnia chwile):zawstydzona/y:
moze po dlugim weekendzie sama sie wybiore
zapomnialam ze ty wyjezdasz:zawstydzona/y:

a co do odbijania to czytalam w madrej ksiazce ze jak dziecko usypia przy kjedzeniu albo jeszcze lepiej je praktycznie przez sen to nie trzeba odbijac bo dzidzia jest rozluzniona i nie polyka powietrza
kuba jak spi i tak mu sie nie odbije a poza tym po co go budzic
stefka wydaje mi sie ze az dziecko samo bedzie siedzialo i jadlo na siedzaco wtedy juz chyba nie trzeba odbijac bo samo bedzie bekalo

;-)
my dziś cały dzień poza domem
mały z zaciekawieniem poznaje świat
usnął szybciutko po kąpieli, więc się melduję

Vikunia jako, że karmię cycuchem to Ci odpowiadam w sprawie tego odbijania... a no nie zawsze odbijam Adaśka, bo nie zawsze się da np. jak lezymy razem w łóżeczku i ona zaśnie, to szkoda mi go wyciagać.

Ataata uściskaj swoją Księżniczkę od nas!!! No i na poprawę nastroju buziaki i dla Ciebie Agatko :-)

Elcia i jak Oliwcia po szczepieniu? Pytałas o stópki - mam się tym nie przejmować, bo Adasiek szybko rośnie i to przyczyna pocenia.

reklama
viki kurcze nie da rady do wtorku bo on pracuje i od rano go nie ma :baffled:
w poniedzialek mamy wizyte u lekarza rano a potem jeszcze pit trzeba zawiesc (oczywiscie na ostatnia chwile):zawstydzona/y:
moze po dlugim weekendzie sama sie wybiore
zapomnialam ze ty wyjezdasz:zawstydzona/y:

spoko, wiec po weekendzie majowym jakos sie zgadamy:tak::tak:

Do góry