Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam balsam z ziaji, smaruje co wieczór, okrutnie skóra mnie swędzi popołudniami, jak jest nawilżona to problem znikaFaktycznie pogoda straszna - gorąc cały dzień coś wieczór popadało ale nie wiele.
Zgadza się wieści cudowne
Jedynie muszę brać żelazo hemoglobina spada mi co badania i pani doktor wypisała receptę.
Jak trzeba to trzeba.
A powiedzcie mi dziewczyny smarujecie czymś ciało? Tzw biust brzuch i biodra chodzi mi o rozstępy.
Wiadomo że to nie jest najważniejsze i prawda taka czy to czy któraś będzie miała rozstępy zależy od genówjedne mają drugie nie mają.
U mnie na razie brak rozstępów ale pewnie z czasem gdy brzuch będzie rosół i będzie co raz większy to i pewnie pojawią się rozstępy.
I mam pytanie czy coś stosujecie ?
Ja trochę mam obawy bo naczytalam się i nasłuchałam że nie powinno się miziać brzuszka a wiadomo że przy kremach / maściach/ olejkach nie ma wyjścia.
Justynko nie wiem na ile w tym prawde, ale podobno można takim długim mizianiem skurcze wywołać. Jednak ja zawsze masowałam, codziennie i nic u mnie złego się nie działo.Ja mam balsam z ziaji, smaruje co wieczór, okrutnie skóra mnie swędzi popołudniami, jak jest nawilżona to problem znikaa serio nie można głaskać brzucha? Nie słyszałam o tym..
To dobrze że ja jestem leniwa na takie rzeczy i długo nie miziam - posmaruje i czekam aż się wchłonieJustynko nie wiem na ile w tym prawde, ale podobno można takim długim mizianiem skurcze wywołać. Jednak ja zawsze masowałam, codziennie i nic u mnie złego się nie działo.
Ja używam kremu i olejku z Musteli. Smaruję piersi, brzuch, boczki i pośladki. Nie używałam tych kosmetyków od początku i na piersiach zdążyły mi się porobić rozstępy - na nie dodatkowo stosuję serum z tej samej serii. Najbardziej boję się o brzuch, ale jak narazie nie mam tam ani jednegoFaktycznie pogoda straszna - gorąc cały dzień coś wieczór popadało ale nie wiele.
Zgadza się wieści cudowne
Jedynie muszę brać żelazo hemoglobina spada mi co badania i pani doktor wypisała receptę.
Jak trzeba to trzeba.
A powiedzcie mi dziewczyny smarujecie czymś ciało? Tzw biust brzuch i biodra chodzi mi o rozstępy.
Wiadomo że to nie jest najważniejsze i prawda taka czy to czy któraś będzie miała rozstępy zależy od genówjedne mają drugie nie mają.
U mnie na razie brak rozstępów ale pewnie z czasem gdy brzuch będzie rosół i będzie co raz większy to i pewnie pojawią się rozstępy.
I mam pytanie czy coś stosujecie ?
Ja trochę mam obawy bo naczytalam się i nasłuchałam że nie powinno się miziać brzuszka a wiadomo że przy kremach / maściach/ olejkach nie ma wyjścia.
Ja slyszalam o skurczach i o skracaniu się szyjki.Ja mam balsam z ziaji, smaruje co wieczór, okrutnie skóra mnie swędzi popołudniami, jak jest nawilżona to problem znikaa serio nie można głaskać brzucha? Nie słyszałam o tym...
![]()
Pani doktor właśnie na wizycie poleciła mi masc/ krem z Mustelli.Ja używam kremu i olejku z Musteli. Smaruję piersi, brzuch, boczki i pośladki. Nie używałam tych kosmetyków od początku i na piersiach zdążyły mi się porobić rozstępy - na nie dodatkowo stosuję serum z tej samej serii. Najbardziej boję się o brzuch, ale jak narazie nie mam tam ani jednego![]()
Nie słyszałam o tym, że tak może się dziaćJa slyszalam o skurczach i o skracaniu się szyjki.
Wiec sama już nie wiem.
Wiadomo że jak mam zostać tygrysica w paski to zostanę i żadne cuda świata nie pomogą ale może da się jakoś zapobiec żeby było mniej tych pasków![]()
To możemy sobie podać raczkiNie słyszałam o tym, że tak może się dziaćChoć ja w sumie tylko rozsmarowuję krem i to tyle, nie masuję jakoś zaciekle
Bo mi się nie chce
Już i tak przełamałam moje lenistwo i stosuje te kremy codziennie po wieczornej kąpieli
![]()