LadyCaro
Fanka BB :)
My jeszcze inaczej, bo mieszkamy w domuDziewczyny takie luzne pytanie odbiegające od tematyki na forum..
wynajmujecie mieszkanie czy macie własne kupione?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My jeszcze inaczej, bo mieszkamy w domuDziewczyny takie luzne pytanie odbiegające od tematyki na forum..
Kurde, ja dzisiaj już dwa razy zaliczyłam samopieszczoty. Mam tylko nadzieje, że nie zaszkodziłam tym sobie (ginekolog tylko przy plamieniach mówił o zakazie, z reszta nic w srodku nie było i byłam dość delikatna, ale jakiś moralniak jestSerio coś mi jest, przed chwilą moj stary zeby wyjechać autem z garazu musiał przestawić ciągnik i tak mnie podniecił tym, że jezdzil tym ciagniekiem ze nie wiem xD co za bulshit xd
Mieszkamy w moim rodzinnym mieszkaniu - rodzice przeprowadzili się pod miasto.Dziewczyny takie luzne pytanie odbiegające od tematyki na forum..
My wynajmujemy ale juz ostatni rok i czekamy na oddanie mieszkaniaDziewczyny takie luzne pytanie odbiegające od tematyki na forum..
Ja mieszkam w domu podarowanym przez rodzicówDziewczyny takie luzne pytanie odbiegające od tematyki na forum..
My na własnym mieszkaniu, może kiedyś uda nam się w domkuDziewczyny takie luzne pytanie odbiegające od tematyki na forum..
Ja na okres bardzo czesto jestem przeziebiona, a nie robie nic takiego zeby mialo mnie przewiac itpzaczął mi lecieć okres i z nosa jak z kranu. Jak można się przeziębić siedząc w domu ?!