reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja tak celuje zeby byc 2 dni przed planowana owu i wtedy juz na wizycie lekarz mowi w ktory dzień podejsc zeby sprawdzic czy pękł pecherzyk 😊
Ciężko mi się wbić bo mam dziś termin na 12.00 albo w czwartek. Na jutro i środę nie ma wolnych żadnych. Teoretycznie aplikacja pokazuje że owu ma być w czwartek ale wiadomo nie zawsze się z nią pokrywa. Wiec albo dziś mogę iść albo w czwartek hmmm

reklama
Elo elo ziomki, ja właśnie mam przerwe między szkoleniami. Poki co wrażenie dobre, spotkalam sie z moja szefowa i powiedziala ze juz wysyla komunikacje ze przyszlam i ze ma na mnie tako plan ktorym sie jara xD wyglada to spoko. Mam nadzieje, że bedzie git! Miłego dnia!

Hejo ! Witam sie z Wami w ten cudny poniedziałek.. jestem przecierana przez okres i przez przeziębienie… słaba jak Wieprz. Z nosa jak z kranu.. boli mnie wszystko.
@LadyCaro powodzenia w nowej pracy ! Rozwal ich tam !

Ja sie zastanawiam, zawsze chodziłam do gina w innym mieście bo tak mi pasowało z praca ale teraz mi nie psuje i nie wiem, czy znaleźć tutaj gdzie mieszkam kogokolwiek żeby pójść i niech mi powie kiedy mniej więcej owu ? Ale to sprawdzi normalnie czy jak będę pierwszy raz to będzie miał Ale?

Hejo ! Witam sie z Wami w ten cudny poniedziałek.. jestem przecierana przez okres i przez przeziębienie… słaba jak Wieprz. Z nosa jak z kranu.. boli mnie wszystko.
@LadyCaro powodzenia w nowej pracy ! Rozwal ich tam !

Ja sie zastanawiam, zawsze chodziłam do gina w innym mieście bo tak mi pasowało z praca ale teraz mi nie psuje i nie wiem, czy znaleźć tutaj gdzie mieszkam kogokolwiek żeby pójść i niech mi powie kiedy mniej więcej owu ? Ale to sprawdzi normalnie czy jak będę pierwszy raz to będzie miał Ale?
Jak ogarnięty to powinien normalnie sprawdzić wielkość pęcherzyków

reklama
W ogóle powiem wam, ze jak brałam te leki immunisupresyjne to buźka jak pupcia niemowlaka, promienna, nawilżona, bez żadnej krosteczki. Nie biorę ich już 5 dzień i nie dość ze przeziębienie to jeszcze mam jape sucha jak wiór, jakaś kaszkę na niej, pazury ni odleciały i włosy mi wychodzą jak szalone a wcześniej miałam super, nawet wolniej mi się przetluszczaly🙈

Do góry